Σε διαδήλωση κατά της κυβέρνησης και του μνημονίου καλεί ο Άδωνις | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Σε διαδήλωση κατά της κυβέρνησης και του μνημονίου καλεί ο Άδωνις

16:14 | 20/10/15
se-diadhlwsh-kata-ths-kyvernhshs-kai-toy-mnhmonioy-kalei-o-adwnis
Κάλεσμα στη ΝΔ να οργανώσει διαδηλώσεις για την υπεράσπιση των επικουρικών συντάξεων απηύθυνε ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ σε τηλεοπτική του συνέντευξη. Κυριάκος Μητσοτάκης: Το τελευταίο που χρειάζεται η ΝΔ είναι να ξαναγίνει αντιμνημονιακή και να λαϊκίζει.

Ασυνήθιστη για τα δεδομένα της ΝΔ πρόταση έριξε στην προεκλογική κούρσα για την προεδρία του κόμματος ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ και εκ των μνημονιακότερων υπουργών της κυβέρνησης Σαμαρά με συνέντευξή του στην τηλεόραση του Star κάλεσε τους συνυποψηφίους του αντί να οργανώνουν ξεχωριστές συγκεντρώσεις να οργανώσουν μια κοινή διαδήλωση κατά της κυβέρνησης Τσίπρα με αφορμή τις κυβερνητικές προθέσεις για κατάργηση των επικουρικών συντάξεων και ενσωμάτωσή τους στις κύριες συντάξεις.

Την ίδια ώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει τις περιοδείες του σήμερα και αύριο στην Θεσσαλονίκη όπου είχε συνάντηση με τον δήμαρχο της πόλης Γιάννη Μπουτάρη και τον μητροπολίτη Άνθιμο.

«Το τελευταίο που χρειάζεται η ΝΔ είναι να γίνει ξανά αντιμνημονιακή» τόνισε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη» προσθέτοντας ότι «δυστυχώς ακόμη και σήμερα το πολιτικό σύστημα λαϊκίζει». Ωστόσο ο κ. Μητσοτάκης επέκρινε την κυβέρνηση για «αριστερή ιδεοληψία» ως προς το θέμα της φορολογίας και υποστήριξε ότι χρειάζεται ένα «αναπτυξιακό σοκ» που θα έρθει «μόνο μέσα από την επιβολή και την εφαρμογή των διαρθρωτικών αλλαγών και μεταρρυθμίσεων» με «λιγότερους φόρους και πιο λιτό κράτος».

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών