Εκλογές ή και δημοψήφισμα βλέπουν στη ΝΔ | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Εκλογές ή και δημοψήφισμα βλέπουν στη ΝΔ

15:11 | 27/4/16
ekloges-h-kai-dhmopshfisma-vlepoyn-sth-nd

Τι σηματοδοτούν οι αναφορές Μητσοτάκη ότι η χώρα δεν αντέχει άλλους τυχοδιωκτισμούς και δεν θα τους επιτρέψει η ΝΔ. Πως σχολιάζουν οι συνεργάτες του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης την πρόταση Τουσκ για Eurogroup και όχι Euro Summit

Ιδιαίτερη βαρύτητα και προσοχή δίνουν οι συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη στις αναφορές του προέδρου της ΝΔ πως «η χώρα δεν αντέχει άλλους τυχοδιωκτισμούς» και πως «η ΝΔ δεν θα τους επιτρέψει» σε συνδυασμό με τη φράση πως «ενδέχεται να ζήσουμε απρόβλεπτες εξελίξεις».

Όπως επισημαίνουν πηγές της ΝΔ «προετοιμαζόμαστε για όλα τα ενδεχόμενα, εκλογές ή δημοψήφισμα. Την προοπτική της οικουμενικής την έχει πυροβολήσει ο ίδιος ο κ. Τσίπρας που συνεχώς παράγει εντάσεις. Επίσης, τώρα που η χώρα χρειάζεται γρήγορες λύσεις δεν έχει την πολυτέλεια χρόνου μιας οικουμενικής».

Σύμφωνα με τις ίδιες γαλάζιες πηγές, για την κυβέρνηση «υπάρχει το σενάριο της συνθηκολόγησης και αυτό της ρήξης. Στη δεύτερη περίπτωση τόσο οι εκλογές όσο και το δημοψήφισμα είναι ενδεχόμενα. Το δημοψήφισμα θα ήταν η απόλυτη καταστροφή».

Τέλος σχολιάζοντας τη δήλωση Τουσκ που απέρριψε ουσιαστικά το αίτημα του Μαξίμου για σύνοδο των ηγετών της Ευρωζώνης και ζήτησε σύγκληση του Eurogroup τις επόμενες μέρες και όχι εβδομάδες, οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι «οι  Ευρωπαίοι επιμένουν στους αριθμούς και όχι στα λόγια».

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών