Ο Νίκος Φίλης στο συνέδριο της ΝΔ! | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Ο Νίκος Φίλης στο συνέδριο της ΝΔ!

18:43 | 20/4/16

Ο Σταύρος Θεοδωράκης θα ανταποδώσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη και θα παραβρεθεί αυτοπροσώπως ως εκπρόσωπος του Ποταμιού

Στο πρόγραμμα των εργασιών του 10 τακτικού συνεδρίου της ΝΔ καταγράφεται ότι την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ θα εκπροσωπήσει ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης.

Ενδιαφέρον αποκτάει το πώς θα τον υποδεχτούν τα μέλη της ΝΔ καθώς ο εν λόγω υπουργός έχει γίνει το κόκκινο πανί για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τόσο σε ότι αφορά την πολιτική του στον τομέα της παιδείας όσο και για τις κατά καιρούς απόψεις που έχει εκφράσει για εθνικά θέματα όπως πχ η γενοκτονία των Ποντίων.

Μάλιστα το όνομα του κ. Φίλη και οι απόψεις που πρεσβεύει έχουν γίνει και επιχείρημα του ίδιου του προέδρου της ΝΔ για να κόψει κάθε γέφυρα συνεργασίας ή έστω συνεννόησης με την κυβέρνηση του κ. Τσίπρα.

Προφανώς ο κ. Τσίπρας ανταπέδωσε στον κ. Μητσοτάκη αν και είχε και πιο extreme επιλογές όπως ας πούμε να έστελνε τριμελή αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τους κυρίους Φίλη, Μπαλτά και Πολάκη.

Κατά τα λοιπά σε ότι αφορά τις άλλες κομματικές αντιπροσωπείες ξεχωρίζει το γεγονός ότι ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης ανταποδίδει στην παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο συνέδριο του Ποταμιού και θα παραβρεθεί αυτοπροσώπως στο συνέδριο της ΝΔ που αρχίζει την Παρασκευή.

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών