Β. Λεβέντης: Στη φυλακή όποιος μας βγάλει απο το ευρώ | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Β. Λεβέντης: Στη φυλακή όποιος μας βγάλει απο το ευρώ

09:11 | 9/5/16
b-lebenths-sth-fylakh-opoios-mas-bgalei-apo-to-eurw

Μήνυμα ενότητας μετέφερε ο Βασίλης Λεβέντης στα στελέχη της Ενωσης Κεντρώων με τα οποία συναντήθηκε το διήμερο Πέμπτης και Παρασκευής 5 και 6 Μαΐου σε Πάτρα και Αίγιο

Το διάστημα που πέρασε στελέχη του ψηφοδελτίου αποσκίρτησαν από το συνδυασμό στην Αχαΐα, δηλώνοντας τη διαφωνία τους με τις επιλογές της ηγεσίας, προκαλώντας την αντίδραση του επικεφαλής ο οποίος παράλληλα με τις αιχμές που αφήνει εναντίον τους, έθεσε και τον τοπικό μηχανισμό σε ετοιμότητα, ενόψει πιθανής προσφυγής στην κάλπη.

Αναλυτικά, η συνέντευξη που μας παραχώρησε ο Β. Λεβέντης το βράδυ της Πέμπτης στην «ΠτΔ» λίγο πριν τη συνάντηση με τοπικά στελέχη με αφορμή την παρουσία του στον εορτασμό της Παναγίας Τρυπητής:

Η παρουσία σας εδώ στην Αχαΐα, εκτός από την συμμετοχή στον εορτασμό της Ζωοδόχου Πηγής, προφανώς σχετίζεται και με τις πολιτικές εξελίξεις…

Η παρουσία μου εδώ έχει να κάνει με τη «συμφωνία αλήθειας» που πρεσβεύει στην περιφέρεια το κόμμα μου. Το θέμα είναι κυρίαρχα εθνικό, από το 2009 και θα έπρεπε να κάνουμε μια οικουμενική κυβέρνηση και να δείξουμε προς τα έξω την ενότητα των Ελλήνων. Αν είχαμε να κάνουμε με μια κυβέρνηση που είχε 250 βουλευτές θα είχαμε σταθερότητα και επενδύσεις στη χώρα. Με μια κυβέρνηση που έχει πλειοψηφία 153 βουλευτών, ποιος θα επενδύσει σήμερα; Θα είχαμε άρα πολιτική σταθερότητα, θα κάναμε όμως και τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις. Δεν είμαστε ανάπηροι για έχουμε μόνιμα μνημόνιο στην Ελλάδα. Κάθε φορά που ήταν να περάσει μνημόνιο, ψηφίζαμε κάποια μέτρα αλλά επί της ουσίας το μόνο που γίνεται είναι να κοροϊδεύουμε και εμάς και τους ξένους. Σα χώρα, λοιπόν, το συμφέρον δεν είναι, από τη μια να εκλιπαρούμε τους Γερμανούς και από την άλλη να τους βρίζουμε, αυτά είναι τρέλες. Κάναμε πέρυσι Εξεταστικές στη Βουλή για να βγάλουμε το χρέος επαχθές και επονείδιστο και μετά τι; Υπολόγισαν αν θα υπήρχαμε μετά ως κράτος; Στις 12 του περασμένου Ιουλίου ο Τσίπρας τα υπέγραψε όλα λοιπόν διότι δε θα μπορούσε να προκαλέσει ανθρωπιστική κρίση στη χώρα μας. Οποιος βγάλει την Ελλάδα από το Ευρώ θα πάει και στη φυλακή!

Τι γίνεται μετά την πιθανή ψήφιση του ασφαλιστικού;

Θα πάρει την ψήφο ναι, αλλά δείτε τι έγινε για παράδειγμα με τον Σακελλαρίδη: Αφού ψήφισε μνημόνιο το περασμένο καλοκαίρι και βγήκε ξανά βουλευτής το Σεπτέμβριο, έφυγε. Οποιος εκβιάσει τους βουλευτές, εισπράττει τέτοιου είδους αποστασίες, ψηφίζουν για να μην τους πουν προδότες και βυθιστεί η χώρα, και την επομένη μέρα παραιτούνται. Οπότε ο Τσίπρας θα περάσει το Ασφαλιστικό και μετά θα πει στον Μητσοτάκη που είναι μπροστά στις δημοσκοπήσεις τώρα, «έλα να κυβερνήσεις να εφαρμόσεις τα μέτρα». Και αντί για αριστερή παρένθεση θα ελπίζει να κυβερνήσει και πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ μετά από μια δεξιά παρένθεση!

Π. ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
Πηγή: pelop.gr

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών