Ηλεία: Προφυλακιστέος ο 37χρονος παιδόφιλος προκάλεσε σοκ στην Αμαλιάδα | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Ηλεία: Προφυλακιστέος ο 37χρονος παιδόφιλος προκάλεσε σοκ στην Αμαλιάδα

19:28 | 24/6/16
hleia-profylakisteos-o-37xronos-paidofilos-prokalese-sok-sthn-amaliada

Προφυλακιστέος, με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέως Αμαλιάδας, κρίθηκε μετά την απολογία του ο 37χρονος ο οποίος κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα βιασμού και αποπλάνηση ανηλίκου

Ο 37χρονος παιδόφιλος απολογήθηκε στον Ανακριτή Αμαλιάδας και αμέσως μετά την απόφαση προφυλάκισής του, οδηγήθηκε στις φυλακές της Τρίπολης.

Η σύλληψή του την περασμένη Τρίτη από το Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας, μετά την έκδοση εντάλματος που εξέδωσε ο Ανακριτής, προκάλεσε σοκ στην Αμαλιάδα και την Ηλεία.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον 37χρονο ξεκίνησε μετά την καταγγελία που έκαναν οι γονείς ενός 10χρονου κοριτσιού στην Αμαλιάδα, το οποίο προσέγγισε ο 37χρονος, χωρίς ευτυχώς να του κάνει κακό.

Το περιστατικό εκτυλίχτηκε το απόγευμα της Παρασκευής 10 Ιουνίου, όταν ο 37χρονος άρχισε να ακολουθεί ένα δεκάχρονο κοριτσάκι που περπατούσε στο πεζοδρόμιο κοντά στο σπίτι του σε κεντρικό δρόμο της Αμαλιάδας. Ο 37χρονος το πλησίασε από πίσω, του έπιασε το κεφάλι και προσπάθησε να το φιλήσει. Το παιδί αντέδρασε και άρχισε να τρέχει και ο 37χρονος φοβούμενος τράπηκε σε φυγή.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και ξεκίνησαν οι έρευνες στην περιοχή, ενώ στην πορεία εξετάστηκαν κάμερες παρακείμενων καταστημάτων που είχαν καταγράψει τις κινήσεις του 37χρονου και από εκεί έφθασαν στα ίχνη του οι αστυνομικές αρχές, ενώ όπως προέκυψε πριν από 12 χρόνια περίπου είχε φυλακιστεί για τρεις περιπτώσεις αποπλάνησης και βιασμών ανήλικων αγοριών.

Πηγή: patrisnews

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών