Απίστευτοι χαρακτηρισμοί Γιακουμάτου για Αριστερά και Κατρούγκαλο (βίντεο) | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Απίστευτοι χαρακτηρισμοί Γιακουμάτου για Αριστερά και Κατρούγκαλο (βίντεο)

18:36 | 6/7/16
apisteytoi-xarakthrismoi-giakoymatoy-gia-aristera-kai-katroygkalo-binteo

Ένταση επικράτησε το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή των Δημήτρη Καμπουράκη και Γιώργου Οικονομέα στο ΜΕΓΚΑ, εξ αιτίας των εμπρηστικών δηλώσεων του βουλευτή της ΝΔ Γεράσιμου Γιακουμάτου ο οποίος συμμετείχε στο πάνελ

Ο Γιακουμάτος, σχολιάζοντας την πρόταση της κυβέρνησης για την αλλαγή του εκλογικού νόμου, προσπάθησε να εξηγήσει ότι πάγιο αίτημα της Αριστεράς ήταν η λεγόμενη απλή και ανόθευτη αναλογική η οποία δεν περιλαμβάνει όριο εισόδου στη Βουλή.

Η αναφορά αυτή προκάλεσε την αντίδραση του γ.γ. του υπουργείου Εσωτερικών Κώστα Πουλάκη ο οποίος κάλεσε τον Γιακουμάτο να διευκρινίσει για ποια αριστερά μιλάει. Τότε εκείνος απάντησε: «για την πραγματική, όχι την τραβεστί».

Όπως ήταν φυσικό ο γ.γ. του υπουργείου Εσωτερικών αντέδρασε έντονα λέγοντας: «σας παρακαλώ. Να αποσύρετε τη λέξη», για να λάβει τη διευκρίνιση από τον Γεράσιμο Γιακουμάτο: «Να την κάνω ιμιτασιόν».

Στο στόχαστρο του Γεράσιμου Γιακουμάτου βρέθηκε πάντως και ο νυν υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, για τον οποίο είπε: «ο Κατρούγκαλος δεν είναι Αριστερός. Δηλώνει Αριστερός. Μεγαλύτερη δεξιούρα, νεοφιλελεύθερη απ’ αυτόν δεν υπάρχει».

«Δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι. Μιλάμε με πολιτικούς όρους; Τι λέξεις είναι αυτές που χρησιμοποιεί;», ανταπάντησε ο κ. Πουλάκης.


Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών