Οργή στην κυβέρνηση για το “κλέφτες ” του Άδωνι Γεωργιάδη | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Οργή στην κυβέρνηση για το “κλέφτες ” του Άδωνι Γεωργιάδη

18:19 | 11/7/16
orgh-sthn-kyvernhsh-gia-to-kleftes-toy-adwni-gewrgiadh

Νέα κόντρα ξέσπασε ανάμεσα σε Άδωνι Γεωργιάδη και ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις του πρώτου ότι το κόμμα της κυβέρνησης "τα παίρνει"

Την οργή του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν οι δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη στον ρ/σ "Παραπολιτικά".

"Η φαιδρότητα και η χυδαιότητα με την οποία επιτίθεται ο Α.Γεωργιάδης στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι κάτι που μας εκπλήσσει" επισημαίνει το κυβερνών κόμμα.

"Η σημερινή του λάσπη, όμως, απέναντι στην κυβέρνηση και οι κατηγορίες για "κλέφτες" που "τα παίρνουνε" ξεπερνούν κάθε όριο και βαραίνουν όλη τη ΝΔ, της οποίας είναι αντιπρόεδρος. Είναι βαθιά νυχτωμένοι όσοι νομίζουν ότι μπορούν να πολιτεύονται με τόσο φτηνά και χυδαία κόλπα", αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είχε αναφέρει στον σταθμό "Παραπολιτικά":

"Μην μας το παίζουν αθώοι και καλοί. Για ποιους λόγους θέλουν την εξουσία; Για ποιο λόγο κάνουν τα αντίθετα από αυτά που λέγανε; Τα παίρνουν".

Ερωτηθείς για τον εκλογικό νόμο είπε πως δεν θα περάσει καθώς οι ψήφοι που θα λάβει η κυβερνητική πρόταση δεν θα ξεπεράσουν τις 197-198. "Δεν είμαι ποτέ εκτός γραμμής, είμαι πολύ πειθαρχημένος σε αυτά" ανέφερε πάντως με νόημα μετά από ερώτηση που δέχθηκε σχετικά με "αιτιάσεις καραμανλικών" ότι εκείνος δημιουργεί την επικοινωνιακή πολιτική της ΝΔ.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών