Τι απαντά ο Ψαριανός για το επεισόδιο με τον Σκουρολιάκο στη Βουλή | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Τι απαντά ο Ψαριανός για το επεισόδιο με τον Σκουρολιάκο στη Βουλή

20:39 | 28/9/16
ti-apanta-o-psarianos-gia-to-epeisodio-me-ton-skouroliako-sth-boulh
Τη δική του εκδοχή για το φραστικό επεισόδιο μεταξύ του ιδίου και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρολιάκο το βράδυ της Τρίτης στο καφενείο της Βουλής έδωσε ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός.

Ο Ψαριανός μίλησε στον ΒΗΜΑ FM και δήλωσε ότι ο Σκουρολιάκος του μίλησε πολύ άσχημα με εκείνον να ανταπαντά: «Γλείφε τώρα εκεί που έφτυνες».

Ανέφερε συγκεκριμένα ο βουλευτής του Ποταμιού: «Με ρωτάγανε οι δημοσιογράφοι απ’ έξω, περνάει ο Σκουρολιάκος δίπλα μου εκείνη την ώρα, και με κοίταξε έτσι με ένα υφάκι περίεργο, και λέω σε λίγο θα είναι και ο κ. Σκουρολιάκος που θα πετάει χαρτάκια από πάνω γιατί αυτά κάνουνε κύκλο: ο Πετράκος πέρσι ήταν κυβέρνηση. Και έγινε ένα επεισόδιο, τέλος πάντως, μου μίλησε πολύ άσχημα, απρεπέστατα. Εγώ του είπα απλώς: «Γλείφε τώρα εκεί που έφτυνες».

Υπενθυμίζεται ότι ο Γρηγόρης Ψαριανός βρέθηκε από χθες το βράδυ στο μάτι του κυκλώνα διότι εμφανίζεται να είπε στον Πάνο Σκουρολιάκο «ρούφα τώρα ένα - ένα τα πα…ρια και χόρεψε κι ένα τσάμικο» με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να του απαντά «άντε ρε ξεφτίλα μιλάς κι εσύ».

Πηγή: koutipandoras.gr

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών