Μήνυμα Μητσοτάκη στους ένστολους από το Πεντάγωνο | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Μήνυμα Μητσοτάκη στους ένστολους από το Πεντάγωνο

13:28 | 22/11/16
mhnyma-mhtsotakh-stoys-enstoloys-apo-to-pentagwno

Ενημέρωση του προέδρου της ΝΔ από Καμμένο και αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων στο υπουργείο Άμυνας όπου τον συνόδευσε ο αντιπρόεδρος και αρμόδιος τομεάρχης πλέον 'Αδωνις Γεωργιάδης - Θα είμαστε δίπλα στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, τόνισε ο Μητσοτάκης

Το διαχρονικό ενδιαφέρον της Νέας Δημοκρατίας για τα εθνικά θέματα, αλλά και για τη "δεξαμενή" των ένστολων ψηφοφόρων θέλησε να σηματοδοτήσει με την επίσκεψη του στο υπουργείο Άμυνας ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ταυτόχρονα με τη στρατηγική άλωσης του κέντρου δηλαδή των ψηφοφόρων μέρους του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού, επιχειρεί να θωρακίσει εκ δεξιών το κόμμα.

Τον κ.Μητσοτάκη συνόδευσαν στο Πεντάγωνο ο νέος εκπρόσωπος τύπου Βασίλης Κικίλιας και ο αντιπρόεδρος και αρμόδιος τομεάρχης πλέον 'Αδωνις Γεωργιάδης,  ο οποίος στο πλαίσιο της νέας "σκιώδους κυβέρνησης" της ΝΔ έχει αναλάβει να παίζει man to man απέναντι στον υπουργό Άμυνας και πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο, με τον οποίο η ΝΔ ανταγωνίζεται βέβαια για τη δεξιά ψήφο και για ακροατήρια όπως οι ένστολοι .

Ο πρόεδρος της ΝΔ ενημερώθηκε για δύο και πλέον ώρες από την πολιτική ηγεσία, τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ και τους αρχηγούς των τριών σωμάτων και στη συνέχεια προέβη σε δηλώσεις με ειδική αναφορά στους ένστολους, δείχνοντας ταυτόχρονα όπως σημείωναν εθνικές πηγές ότι θεωρεί πως τα εθνικά θέματα δεν πρέπει να αποτελούν αντικείμενο κομματικής αντιπαράθεσης.

"Επισκέφθηκα σήμερα το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για να ενημερωθώ από την στρατιωτική και την πολιτική ηγεσία, για ζητήματα που αφορούν την άμυνα και την ασφάλεια της χώρας. Είχα την ευκαιρία να ευχαριστήσω, στο πρόσωπο των Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων τους άντρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων, που καθημερινά δίνουν το δικό τους αγώνα για την πατρίδα μας.

Τα χρόνια της οικονομικής κρίσης μάλιστα ο αγώνας αυτός γίνεται κάτω από δύσκολες, πολλές φορές, αντίξοες συνθήκες. Είναι, όμως, βέβαιο ότι η εκπαίδευση, η ικανότητα, το φρόνημα και το ηθικό τους μεγιστοποιούν την αποτελεσματικότητα των οπλικών συστημάτων της χώρας. Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις αποτελούν εγγύηση ασφάλειας, σταθερότητας και εθνικής αξιοπρέπειας και ενισχύουν το διεθνή ρόλο της χώρας μας.

Θέλω να διαβεβαιώσω όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων ότι τιμούμε το έργο τους, είμαστε περήφανοι για αυτούς και θα σταθούμε δίπλα στα προβλήματά τους, με όλες μας τις δυνάμεις", δήλωσε ο κ.Μητσοτάκης.


Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών