Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας»: Κίνδυνος να λειτουργήσει με το 1/3 των κρεβατιών | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας»: Κίνδυνος να λειτουργήσει με το 1/3 των κρεβατιών

11:00 | 9/3/17
nosokomeio-agios-andreas-kindynos-na-leitourghsei-me-to-1-3-twn-krebatiwn

Ένα βήμα μπρος δύο βήματα πίσω στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας»   

Σε «κατάρα» αντί για ευχή και ελπίδα  για καλύτερη παροχή υπηρεσιών υγείας στην περιοχή κινδυνεύει να μετατραπεί η πολυπόθητη λειτουργία  του  πολυώροφου κτιρίου στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας».

Σε ότι αφορά την λειτουργία και πλήρη ανάπτυξη του 7 ορόφου κτιρίου το οποίο μετά τον τραυματισμό του από το σεισμό του 2008 – χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν εννέα ολόκληρα χρόνια προκειμένου να είναι έτοιμο και σε θέση να τεθεί σε πλήρη λειτουργία – και στον απόηχο του αγιασμού που τελέστηκε σε αυτό, τα προβλήματα για την πλήρη ανάπτυξη του νοσοκομείου παραμένουν και κατά τα φαινόμενα θα παραμείνουν για πολύ καιρό ακόμα .

Βασικό πρόβλημα η πλήρης ανάπτυξη των κλινικών του νοσοκομείου καθώς με το υπάρχον δυναμικό οι κλινικές του δεν μπορούν να λειτουργήσουν με περισσότερες από 180 κρεβάτια,  όταν την ίδια ώρα το οργανόγραμμα του προβλέπει την ανάπτυξη 500 κλινών σε όλα τα τμήματα.

Βασική προϋπόθεση για να γίνει κάτι τέτοιο είναι η άμεση ενίσχυση του «Αγίου Ανδρέα» με 400 και πλέον άτομα, κάτι το οποίο φαντάζει ανέφικτο .

Να σημειωθεί ότι αποτελεί κοινό τόπο , πως το νέο κτίριο πολυώροφο κτίριο του Αγίου Ανδρέα είναι ένα στολίδι ωστόσο το μεγάλο ερώτημα είναι κατά πόσο αυτό το στολίδι θα μπορέσει να λειτουργήσει για θα καλύψει τις πραγματικές ανάγκες της περιοχής.

Πηγή

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών