Συνάντηση Καραμανλή με Γεωργιάδη | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Συνάντηση Καραμανλή με Γεωργιάδη

16:25 | 23/3/17

Το ραντεβού πραγματοποιήθηκε σήμερα κατόπιν αιτήματος του αντιπροέδρου της ΝΔ και διήρκεσε μισή περίπου ώρα

Με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.

Το ραντεβού πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού στην Παναγή Κυριακού κατόπιν αιτήματος του κ.Γεωργιάδη και διήρκεσε περίπου μισή ώρα.

Ωστόσο καμία από τις δύο πλευρές δεν έδινε πληροφορίες για το περιεχόμενο της συζήτησης, με την πλευρά του αντιπροέδρου της ΝΔ να κάνει λόγο για μία συνάντηση εφ όλης της ύλης σε πολύ καλό κλίμα.

Είναι όμως κοινό μυστικό πως ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δεν έχει και τις καλύτερες δυνατές σχέσεις με το καραμανλικό στρατόπεδο. Και αυτό καταρχήν καθώς ως στέλεχος του ΛΑΟΣ εξαπέλυε σκληρές επιθέσεις στον Κώστα Καραμανλή. Μάλιστα πρόσφατα είχε διακινήσει μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης άρθρα με σενάρια περί προκήρυξης δημοψηφίσματος από τον Αλέξη Τσίπρα για επιστροφή στη δραχμή με την ανοχή του Προέδρου της Δημοκρατίας και “ενός πρώην πρωθυπουργού”. Και στη συνέχεια ήταν ένα από τα στελέχη που είχε ζητήσει καραμανλικές ευθύνες για τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου, όταν είχε διαμαρτυρηθεί σχετικά στη σύσκεψη των τομεαρχών προ δύο εβδομάδων η Ντόρα Μπακογιάννη.

Ο κ.Γεωργιάδης έχει βεβαίως στο παρελθόν συναντήσει ξανά τον κ.Καραμανλή και πάλι με δικό του αίτημα.

πηγή

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών