Νέα διεθνής διάκριση της Generation Y στα International Awwwards 2017 | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Νέα διεθνής διάκριση της Generation Y στα International Awwwards 2017

20:44 | 5/4/17
nea-diethnhs-diakrish-ths-generation-y-sta-international-awwwards-2017

Το Honorable Mention στην Generation Y – International eBusiness Experts, η οποία μπήκε και στην τιμητική λίστα των AWWWARDS

Μία ακόμα σπουδαία διεθνής διάκριση για την Generation Y – International eBusiness Experts, καθώς της αποδόθηκε το Honorable Mention και ταυτόχρονα μπήκε στην τιμητική λίστα των AWWWARDS 2017 με τις καλύτερες δουλειές του κόσμου, για το mini-site της, www.TheBestReason.gr!

Τα Awwwards, είναι ο κορυφαίος θεσμός στη διεθνή διαφημιστική κοινότητα, ο οποίος επιβραβεύει τα καλύτερα websites παγκοσμίως με κριτήρια τον Σχεδιασμό, τη Λειτουργικότητα, τη Δημιουργικότητα και το Περιεχόμενο, αναδεικνύοντας το ταλέντο και τη δουλειά των καλύτερων designers και διαφημιστικών εταιρειών στον κόσμο.

Στα φετινά βραβεία, το ThebestReason.gr, το οποίο σχεδιάστηκε για το Κτήμα Γκλίναβος στο πλαίσιο της εννιάμηνης digital marketing καμπάνιας από την Generation Y, βραβεύτηκε συνολικά από το κοινό και τα μέλη της κριτικής επιτροπής, που απαρτίζονται από αναγνωρισμένους και βραβευμένους διεθνώς επαγγελματίες και εταιρείες του χώρου.

Ο Chief Creative Officer της εταιρείας κ. Μάνθος Μανδραβέλης, δήλωσε σχετικά: «Η δουλειά μας είναι ένα ακούραστο ταξίδι προς την αναζήτηση καινοτόμων τρόπων σχεδιασμού προϊόντων και εμπειριών που οι άνθρωποι αγαπούν να χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση. Αυτό είναι και το κλειδί της επιτυχίας και είναι πάντα αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς και αμύθητου πάθους για αυτό που κάνουμε με γνώμονα τον χρήστη».


Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών