Τζανακόπουλος: Εργαζόμαστε για συνολική και καθαρή λύση | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Τζανακόπουλος: Εργαζόμαστε για συνολική και καθαρή λύση

15:57 | 7/6/17

Την επιμονή της κυβέρνησης στην διαπραγματευτική γραμμή της "συνολικής και καθαρής λύσης" επανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών

Το μπαλάκι στους δανειστές για την πορεία της ελληνικής οικονομίας πέταξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αναφέροντας πως "η αναπτυξιακή πορεία της χώρας εξαρτάται από τις αποφάσεις" των δανειστών για το χρέος.

Ταυτοχρόνως, έστειλε μήνυμα στους Ευρωπαίους εταίρους, λέγοντας ότι το προσεχές Eurogroup "θα πρέπει να επικεντρωθεί αποκλειστικά στο ζήτημα του χρέους και στις αναγκαίες παρεμβάσεις για την ενίσχυση της ανάπτυξης.

"Η Ελλάδα έχει τηρήσει τα συμφωνηθέντα", επανέλαβε, προαναγγέλλοντας πως "τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθούν και τα υπόλοιπα προαπαιτούμενα".

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε ότι η "συνολική και καθαρή λύση" και τα μεσοπρόθεσμα μέτρα για το χρέος θα πρέπει να οδηγεί στην απόφαση να μην  υπερβαίνει το 15% του ΑΕΠ ετησίως το κόστος εξυπηρέτησης του χρέους της χώρας.

Γιώργος Μελιγγώνης

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών