Δεν έκοβε αποδείξεις το κυλικείο του Νοσοκομείου Ρόδου | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Δεν έκοβε αποδείξεις το κυλικείο του Νοσοκομείου Ρόδου

16:52 | 11/7/17

Κλιμάκιο ελεγκτών της ΑΑΔΕ διαπίστωσε πως το κυλικείο δεν έκοβε αποδείξεις με αποτέλεσμα να σφραγιστεί για 48 ώρες. "Λαβράκια" και στην Ερμού με καταστήματα, που "ξεχνούσαν" επίσης τα παραστατικά

Λουκέτο στο κυλικείο του δημόσιου Νοσοκομείου Ρόδου έβαλε το μεσημέρι της Τρίτης κλιμάκιο ελεγκτών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών.
Οι ελεγκτές έκαναν έφοδο και παριστάνοντας τους πελάτες διαπίστωσαν μέσα σε λίγη ώρα πως το κυλικείο δεν έχει κόψει 36 αποδείξεις. Μετά τη βεβαίωση της παράβασης σφράγισαν το κυλικείο για 48 ώρες όπως ορίζει η σχετική νομοθεσία.

"Το Νοσοκομείο Ρόδου ενημερώνει ότι το κυλικείο, το οποίο λειτουργεί από ιδιώτη και βρίσκεται εντός των χώρων του Νοσοκομείου, θα παραμείνει κλειστό για δύο (2) ημέρες. Κλιμάκιο της αρμόδιο Φορολογικής Αρχής προέβη σε έλεγχο στο κυλικείο, κατά τον οποίο διαπιστώθηκαν παραβάσεις και ως εκ τούτου διέταξε τη σφράγιση του καταστήματος  για 48 ώρες" αναφέρει ανακοίνωση που εξέδωσε η διοικήτρια του νοσοκομείου της Ρόδου κ. Κατερίνα Χατζηστρατή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την απόφαση ελήφθησαν υπόψη όλα τα δεδομένα, καθώς η μη λειτουργία ενός κυλικείου νοσοκομείου για 48 ώρες είναι ευαίσθητο ζήτημα. Κρίθηκε ωστόσο ότι δεν υπάρχει ζήτημα, καθώς οι ασθενείς σιτίζονται στο νοσοκομείο και για τους συγγενείς, εκτός από τους ψύκτες για νερό, υπάρχουν και τα κοντινά καταστήματα.

Ακόμη, οι ελεγκτές έβγαλαν "λαβράκι" και σε αντίστοιχους ελέγχους στην Αθήνα. Συγκεκριμένα σφράγισαν για 48 ώρες ένα παλαιοπωλείο στην Οδό Ερμού αφού διαπίστωσαν πως δεν είχε κόψει αποδείξεις ύψους 1.500 ευρώ, καθώς και έναν οίκο νυφικών που δεν είχε παραστατικά για τρία νυφικά αξίας 5.000 ευρώ.


Φωτογραφίες: Ροδιακή

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών