Πάτρα: Ληστής με μαχαίρι εισέβαλε σε μίνι μάρκετ – Ακινητοποιήθηκε από πολίτες | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Πάτρα: Ληστής με μαχαίρι εισέβαλε σε μίνι μάρκετ – Ακινητοποιήθηκε από πολίτες

13:33 | 8/7/17

Αντιμέτωπος με ένα ληστή ήρθε χθες τη νύχτα ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ στην περιοχή της Παραλίας Πατρών

Με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά και τη βοήθεια συνεργού του, ο οποίος αναζητείται, εισέβαλε χθες το βράδυ, 33χρονος εισέβαλε στο κατάστημα, στην οδό 25ης Μαρτίου, απειλώντας τον ιδιοκτήτη
με ένα μαχαίρι.

Ο καταστηματάρχης, διατηρώντας την ψυχραιμία του, με την βοήθεια πολιτών κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να καλέσουν την αστυνομία, η οποία τον συνέλαβε.

Μάλιστα, κατά την προσπάθεια διαφυγής του με μοτοποδήλατο, έπεσε πάνω στον πατέρα του ιδιοκτήτη, τον οποίο και τραυμάτισε.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό:

Συνελήφθη, χθες αργά το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 33χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας, πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Ειδικότερα, ο δράστης ενεργώντας από κοινού με ένα συνεργό του, που αναζητείται, μετέβησαν με μοτοποδήλατο σε μίνι μάρκετ, όπου ο 33χρονος έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, φορώντας κράνος και με την απειλή μαχαιριού αποπειράθηκε να αφαιρέσει από τον ιδιοκτήτη τις εισπράξεις του ταμείου.

Ο δράστης δεν ολοκλήρωσε την πράξη, όταν προσέτρεξαν πολίτες στον τόπο του περιστατικού, ενώ κατά την διαφυγή του, με το μοτοποδήλατο, παρέσυρε και τραυμάτισε τον ηλικιωμένο πατέρα του ιδιοκτήτη του μίνι μάρκετ.

Στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε από τους πολίτες και συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ένα μαχαίρι και το κράνος του δράστη, καθώς και το μοτοποδήλατό που οδηγούσε, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού του που διέφυγε.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Την προανάκριση ενεργούν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

πηγή

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών