Ηλεία: Σήμερα ο τραγικός επίλογος για την οικογένεια των δύο κυνηγών | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Ηλεία: Σήμερα ο τραγικός επίλογος για την οικογένεια των δύο κυνηγών

10:18 | 20/11/17

Το τελευταίο αντίο και στον Δημ. Δημητρόπουλο -Θύματα των φονικών πλημμυρών στην Δυτική Αττική 

Δίπλα στον αγαπημένο του αδελφό Μπάμπη, θα ταφεί ο Δημήτρης Δημητρόπουλοςπου το πρωί του Σαββάτου εντοπίστηκε νεκρός στη θαλάσσια περιοχή της Ελευσίνας.
Η τελευταία πράξη του δράματος, που περνά η οικογένεια των δυο αδελφών που χάθηκαν στις φονικές πλημμύρες της Μάνδρας, θα «παιχτεί» σήμερα στις 3:00 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Νέων Λιοσίων. Εκεί που, το μεσημέρι της Παρασκευής, οι συγγενείς, οι συγχωριανοί και φίλοι, αποχαιρέτισαν και τον Μπάμπη.

Η οικογενειακή τραγωδία άρχισε να «γράφεται» τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν τα δυο αδέλφια, ο 54χρονος Μπάμπης και ο 58χρονος Δημήτρης, είχαν πάει για κυνήγι στην περιοχή του Μοναστηριού της Αγίας Σωτήρας στην Μάνδρα Αττικής. Τα ορμητικά νερά τους «οδήγησαν» στον θάνατο, βυθίζοντας στο πένθος τις οικογένειες τους, αλλά και τους συγγενείς και συγχωριανούς τους στην Βρίνα, αφού τα δυο αδέλφια, αν και ζούσαν στην Αθήνα με τις οικογένειές τους, επισκέπτονταν πολύ συχνά το χωριό τους, όπου ζούσε και ο αγαπημένος τους πατέρας Κωνσταντίνος.

πηγή

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών