Κουμουτσάκος: Μήνυμα αρραγούς ενότητας από το συνέδριο της ΝΔ | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Κουμουτσάκος: Μήνυμα αρραγούς ενότητας από το συνέδριο της ΝΔ

13:44 | 18/12/17

"Η Νέα Δημοκρατία θα ακολουθήσει τις αρχές της κεντροδεξιάς της παράδοσης", τόνισε ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ

Ο Τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 και ανέφερε πως το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας έστειλε "μήνυμα μιας αρραγούς ενότητας",  υπογραμμίζοντας ότι η Νέα Δημοκρατία θα ακολουθήσει τις αρχές της κεντροδεξιάς παράδοσής της κοιτώντας το παρόν και το μέλλον, απευθυνόμενη σε όλες τις κοινωνικές ομάδες και πως υπάρχει η βούληση να κατατίθενται κυβερνητικές προτάσεις, τη στιγμή που ΣΥΡΙΖΑ έχει υποστεί μεγάλη φθορά.

Παράλληλα, ο κ. Κουμουτσάκος τόνισε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου μίλησε και για λάθη του παρελθόντος που πρέπει να διορθωθούν, ωστόσο ο εντοπισμός των λαθών δεν μπορεί να μειώσει τη συμβολή της Νέας Δημοκρατίας στα πολιτικά πράγματα της χώρας.

Όσον αφορά τα συνεχόμενα επιδόματα που δίνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε πως η πολιτική αυτή υποδηλώνει μια "ανασφάλεια", ενώ το γεγονός ότι κοινωνικές ομάδες χρειάζονται οικονομική στήριξη, σημαίνει ότι κάποιος τους έφερε σ' αυτό το επίπεδο το οποίο είναι χειρότερο από αυτό του 2014, όταν στην κυβέρνηση ήταν η Νέα Δημοκρατία.

Φωτογραφία: eurokinissi, πηγή

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών