Πώς αποκαλύφθηκε η ασύλληπτη τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους (βιντεο) | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Πώς αποκαλύφθηκε η ασύλληπτη τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους (βιντεο)

17:25 | 18/12/17

Η σύζυγος δεν πήγε στη δουλειά και οι συγγενείς ανησύχησαν – Το πρωί εκτιμάται ότι έγιναν οι δολοφονίες

Ένα ασύλληπτο οικογενειακό δράμα με τέσσερις νεκρούς εκτυλίχθηκε σε σπίτι οικογένειας στους Αγίους Αναργύρους, προκαλώντας πόνο,
οργή αλλά και ερωτηματικά. Εν ενεργεία αστυνομικός σκότωσε τη σύζυγό του, την 3,5 ετών κόρη του και την πεθερά του, προτού στρέψει το ίδιο όπλο του προς το μέρος του αυτοκτονήσει.

Οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά την αποκάλυψη του τριπλού εγκλήματος το μεσημέρι της Δευτέρας αναφέρουν ότι ο δράστης και αυτόχειρας ήταν γύρω στα 40, ενώ δεν είχε διαπιστωθεί πως αντιμετώπιζε κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα.

Όπως έγινε γνωστό, ανήκε στην οργανική δύναμη της Βουλής και ήταν αποσπασμένος από το 1996 στη φρουρά του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη.

Χθες, σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο 42χρονος ήταν με τον κ. Σημίτη και δεν είχε δείξει ότι κάτι τον απασχολούσε. Όσον αφορά την ψυχική κατάστασή του, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, είχε περάσει τεστ καταλληλότητας το 2011.

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε στις 14:00 από συγγενείς, οι οποίοι πήγαν στο σπίτι της οικογένειας, καθώς η σύζυγος του 42χρονου που ήταν δερματολόγος δεν πήγε το πρωί στη δουλειά της. Γιατρός ήταν και η πεθερά του δράστη και αυτόχειρα.

Από την αστυνομία θεωρείται πιθανό οι δολοφονίες και η αυτοκτονία του αστυνομικού να έγιναν το πρωί.

Ως προς το κίνητρο των δολοφονιών, πληροφορίες που συνέλεξαν αξιωματικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι βρίσκονται στον τόπο της τραγωδίας και ερευνούν την υπόθεση, κάνουν λόγο για διαφορές που πιθανόν είχε με τα πεθερικά του και οι οποίες εξετάζονται από την Ασφάλεια Αττικής.

Η οικογενειακή τραγωδία προκάλεσε έκπληξη στους γείτονες. Ήταν «ήσυχοι άνθρωποι», δήλωσε μία γειτόνισσα. Μάλιστα, για τον αρχιφύλακα είπε ότι ήταν «ένας κύριος, που έπαιρνε το παιδάκι του με το καροτσάκι και το έκανε βόλτα». Όσο για την πεθερά του δράστη, είπε ότι ήταν μια γυναίκα, η οποία «είχε χάσει δικό της άνθρωπο πριν 5-6 χρόνια. Είχε χάσει τον γιο της σε ηλικία 40 ετών από ανακοπή καρδιάς».

«Μια χαρά ήταν οι άνθρωποι. Δεν ξέρω πόσα χρόνια έμεναν μαζί. Και η γιαγιά πρόσεχε την εγγονή», συμπλήρωσε η εν λόγω γειτόνισσα, η οποία συμπλήρωσε ότι «η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς να ξέρεις και τίποτα εσύ, για όσα γίνονται μέσα στο σπίτι».



πηγή

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών