Στ. Θεοδωράκης για το Σκοπιανό: Σημασία έχει το σύνολο της λύσης | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Στ. Θεοδωράκης για το Σκοπιανό: Σημασία έχει το σύνολο της λύσης

21:32 | 31/1/18

Ο πρόεδρος του Ποταμιού επιμένει πως η καλύτερη λύση για την ονοματοδοσία της πΓΔΜ θα ήταν μια λέξη σε σλαβική διάλεκτο - Η ανάρτησή του για το καπνιστικό άσυλο

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, προσερχόμενος σε εκδήλωση του «Κύκλου Ιδεών για την Εθνική Ανασυγκρότηση» δήλωσε ότι «το Ποτάμι δεν είναι με την κυβέρνηση, δεν είναι με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Είναι με την πατρίδα. Για αυτό πολεμάμε».

Ο κ. Θεοδωράκης, σχετικά με τις προτάσεις για την ονομασία της πΓΔΜ που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, επεσήμανε ότι μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, είπε πως ένα όνομα σε σλαβική διάλεκτο, μια λέξη, θα ήταν ίσως η καλύτερη λύση. «Σημασία όμως έχει το σύνολο της λύσης. Δεν είναι μόνο το όνομα. Είναι και οι δεσμεύσεις που θα αναλάβουν για όλα τα θέματα που εκκρεμούν, όπως για τα σχολικά βιβλία που δίνουμε μεγάλη σημασία και για το σύνταγμα», υπογράμμισε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού παραβρέθηκε στην ανοιχτή συζήτηση που διοργάνωσε ο Κύκλος Ιδεών, με θέμα, «Κοινό περί δικαίου αίσθημα Vs. Κράτος δικαίου - Το δύσκολο τρίγωνο: Δικαιοσύνη - Κοινή Γνώμη - Πολιτική», το απόγευμα της Τετάρτης στο ξενοδοχείο King George.

Για το καπνιατικό άσυλο

«Μεγάλα πρόστιμα θα επιβάλλει το υπουργείο Υγείας σε όσους καπνίζουν σε αυτοκίνητα που επιβαίνουν παιδιά. Μόνη λύση να ονομάσεις το αυτοκίνητο σου, "καντίνα". Τότε υπάγεσαι στην κατηγορία "καφέ-εστιατόρια" και δεν τιμωρείσαι. Καθότι στην Ελλάδα έχουμε το λεγόμενο καπνιστικό άσυλο» εγραψε ο κ. Θεοδωράκης στο Twitter σχολιάζοντας την εγκύκλιο του υπουργείου Υγείας με την οποία εντείνονται οι έλεγχοι για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου.

Φωτογραφία: Sooc, πηγή

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών