Ανατροπή: Δεν θα συνεδριάσει τελικά η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για το Πολυνομοσχέδιο | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Ανατροπή: Δεν θα συνεδριάσει τελικά η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για το Πολυνομοσχέδιο

17:14 | 6/6/18

Λίγη ώρα μετά την εκτίμηση που διατύπωσε ο Διευθυντής ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης για "εσωτερικές διαδικασίες" πριν από την ψήφιση του Πολυνομοσχεδίου, πηγές του Μαξίμου έσπευσαν να ξεκαθαρίσουν ότι τελικώς δεν θα προγραμματιστεί συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας - ζήτημα που είχε συζητηθεί ήδη στο προεδρείο της ΚΟ

Δε θα πραγματοποιηθεί τελικώς συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Νωρίτερα ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης αποκάλυψε σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες ότι συζητείτο το ενδεχόμενο σύγκλησης της κοινοβουλευτικής ομάδας.

Ο κ.Ζαχαριάδης είπε ειδικότερα ότι πριν από λίγο συνεδρίασε το Προεδρείο της ΚΟ στη Βουλή το οποίο αποτίμησε ως θετική την ενημέρωση που παρασχέθηκε από τους αρμόδιους υπουργούς στους βουλευτές στη χθεσινή διευρυμένη ΕΠΕΚΕ (Επιτροπή Παραγωγής και Ελέγχου του Κυβερνητικού Έργου). Πρόσθεσε δε ότι από βδομάδα είναι πιθανό να υπάρξουν «και άλλες εσωτερικές διαδικασίες» ενόψει της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής την ερχόμενη Πέμπτη 14 Ιουνίου. Εξήγησε, όμως, ότι η όποια απόφαση θα ληφθεί μετά την κατάθεση του πολυνομοσχεδίου αυτή την Παρασκευή.

Όπως φαίνεται πάντως η συζήτηση αυτή ήταν βιαστική, καθώς πηγές του Μαξίμου έλεγαν στη συνέχεια πως: "Σε αντίθεση με όσα αναπαράγονται στον τύπο δε θα συνεδριάσει η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ".

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, φέρεται να ζήτησε χθες να συγκληθεί το σύνολο της ΚΟ για το πολυνομοσχέδιο και όχι μόνο οι αρμόδιες επιτροπές παρακολούθησης κυβερνητικού έργου.

πηγή

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών