Ανατροπή στην υπόθεση της Λέρου μετά την έκθεση του ιατροδικαστή | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Ανατροπή στην υπόθεση της Λέρου μετά την έκθεση του ιατροδικαστή

21:14 | 6/6/18

Σε θρίλερ εξελίσσεται η ιστορία που σόκαρε το πανελλήνιο

Μία σημαντική ανατροπή φαίνεται να υπάρχει στην πολύκροτη υπόθεση βασανiσμού και βιασμoύ τριών παιδιών στη Λέρο από τους ίδιους τους γονείς.

Μετά την ιατροδικαστική έκθεση και τα αποτελέσματα αυτής έρχονται τα πάνω κάτω, καθώς δεν διαπιστώνεται σeξουαλική κακoποίηση στα τρία παιδιά. Όπως μετέδωσε ο ANT1 στο κεντρικό του δελτίο σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή «δεν υπήρξε ποτέ και από κανέναν σeξουαλική κακoποίηση των παιδιών».

Συγκεκριμένα ο ιατροδικαστής Παναγιώτης Κοτρέτσος ανέφερε: «Δεν προκύπτουν αποδεικτικά ή ενδεικτικά σημεία πρόσφατης ή παλαιότερης σωματικής ή σeξουαλικής κακoποίησης. Δεν έχει πραγματοποιηθεί συνουσία σε οποιοδήποτε χρόνο».

Μετά από αυτή την έκθεση η υπόθεση μετατρέπεται σε θρίλερ αφού τα αποτελέσματα έρχονται σε αντιπαράθεση με τα όσα κατέθεσαν παρουσία παιδοψυχολόγου τα ίδια τα παιδιά, βάσει των οποίων οι γονείς κρίθηκαν προφυλακιστέοι. Επίσης και ο μεγαλύτερος αδερφός της οικογένειας είχε περιέγραψε τους ξυλοδαρμούς και την κακοποίηση από τον πατέρα του και είπε στον ΑΝΤ1 ότι «Πήγε σε γιατρό γιατί ήθελε να πει ότι την παρενοχλούσε ο πατέρας μου και μίλησε σε μια ξαδέλφη μου, ότι ο μπαμπάς με βiάζει. Και η γιατρός μου είπε ότι “το παιδί έχει βiαστεί”».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το νοσοκομείο Παίδων που είχε εξεταστεί η μικρή δεν εντοπίστηκε σeξουαλική κακoποίηση: «Διαπιστώθηκαν συνθήκες ενδοοικογενειακής δυσλειτουργίας μη συνδεόμενες με ενδείξεις σeξουαλικής κακoποίησης», δήλωσε ο κοινός διοικητής νοσοκομείων Παίδων «Αγία Σοφία» και «Αγλαΐα Κυριακού», Μανώλης Παπασάββας.

πηγή

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών