Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των συγκεντρώσεων της Πρωτομαγιάς | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των συγκεντρώσεων της Πρωτομαγιάς

22:44 | 30/4/13
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (διακοπές της κυκλοφορίας – εκτροπές) θα πραγματοποιηθούν αύριο από τις 8 το πρωί σε διάφορα σημεία της ευρύτερης περιοχής του κέντρου της Αθήνας, καθώς και σε άλλους Δήμους της Αττικής, λόγω των προγραμματισμένων εκδηλώσεων – συγκεντρώσεων και πορειών που θα γίνουν στο πλαίσιο του εορτασμού της Εργατικής Πρωτομαγιά.

Ειδικότερα, κυκλοφοριακές παρεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν στις περιοχές πέριξ της Πλατείας Συντάγματος, της Πλατείας Κλαυθμώνος, του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου (Πατησίων), της Πλατείας Καραϊσκάκη στον Πειραιά, στο Άγαλμα των Μεταλλωρύχων στο Λαύριο και στην Κεντρική Πλατεία της Ελευσίνας.

Σε περίπτωση που πραγματοποιηθούν και άλλες πορείες που θα αποφασισθούν την τελευταία στιγμή, θα ληφθούν τα αναγκαία μέτρα τροχαίας με τις ανάλογες διακοπές και εκτροπές της κυκλοφορίας, αναφέρει το ethnos.gr.

Παράλληλα, θα υπάρξουν και τροποποιήσεις στα δρομολόγια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

Παρακαλούνται οι οδηγοί οχημάτων, για την εξυπηρέτησή τους και την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου της Αθήνας και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών