Τραγική κατάληξη για την 23χρονη που ξυλοκοπήθηκε στις 4 Απριλίου | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Τραγική κατάληξη για την 23χρονη που ξυλοκοπήθηκε στις 4 Απριλίου

15:59 | 30/4/13
Πέθανε στο νοσοκομείο η 23χρονη που ξυλοκόπησε ο ακροδεξιός φίλος της, στις 4 Απριλίου, στη Νέα Μάκρη...

Τραγική κατάληξη είχε χθες ο άγριος ξυλοδαρμός 23χρονης, πριν 26 μέρες στη Νέα Μάκρη, από τον 25χρονο ακροδεξιό φίλο της, ο οποίος είχε συλληφθεί τον περασμένο Ιούνιο, για επίθεση σε προεκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στην Αγία Παρασκευή.

Η κοπέλα, η οποία ήταν σε κώμα όλες αυτές τις μέρες στον Ερυθρό Σταυρό, άφησε χτες την τελευταία της πνοή, ενώ οι γονείς της, που ζούν ένα πραγματικό δράμα, χάρισαν τα όργανά της για να σωθούν άλλοι άνθρωποι.

Η 23χρονη είχε πέσει θύμα του ξυλοδαρμού, στις 4 Απριλίου, έξω απο το σπίτι της στη Νέα Μάκρη. Ο 25χρονος, ο οποίος περνάει τη ζωή του στα γυμναστήρια, πήγε στο σπίτι της κοπέλας, την φώναξε να βγει έξω και για λόγους που δεν έχουν διευκινιστεί, την ξυλοκόπησε με μανία και της χτύπησε το κεφάλι στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει βαρύτατα.

Στη συνέχεια, την έβαλε στο αυτοκίνητο και την πήγε στο σπίτι ενός φίλου του και μαζί την μετέφεραν στον Ερυθρό Σταυρό, απ' όπου ειδοποίησε την αδελφή της και αμέσως μετά... εξαφανίστηκε.

Την επόμενη μέρα, από την Ασφάλεια, συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στη Δικαιοσύνη η αδελφή της κοπέλας και ο φίλος του δράστη, για ψευδή κατάθεση και υπόθαλψη εγκληματία, επειδή αρχικά δήλωσαν ότι την μετέφεραν οι ίδιοι από το σπίτι της και όχι με τον τρόπο που έγινε στην πραγματικότητα, ενώ ο 25χρονος είχε γίνει άφαντος.

Τελικά, μετά τον θάνατο της άτυχης κοπέλας, η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του 25χρονου.

Ο δράστης της θανατηφόρας επίθεσης, είχε απασχολήσει τις αρχές και πέρυσι τον Ιούνιο, όταν προεκλογικά επιτέθηκε σε περίπτερο του ΚΚΕ στην Αγία Παρασκευή, όπου ξυλοκόπησε άγρια έξι άτομα που βρίσκονταν εκεί, μεταξύ των οποίων και ένας δημοτικός σύμβουλος, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Για το περιστατικό αυτό είχε συλληφθεί και παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών