Πτώση 1,70% στο Χρηματιστήριο | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Πτώση 1,70% στο Χρηματιστήριο

15:42 | 22/5/13
Η σύγχυση σχετικά με το πόσες ημέρες θα μείνει εκτός διαπραγμάτευσης η μετοχή της Εθνικής (για να γίνει το reverse split) προκαλεί νέα πτώση στο χρηματιστήριο, με τον τίτλο της Εθνικής να χάνει 13% ενώ όλη η αγορά καταγράφει πτώση 1,94%...

Ο Γενικός Δείκτης κινείται στις 1072 μονάδες χάνοντας 1,5% με τον δείκτη ftsease να χάνει 2,25% φθάνοντας τις 364 μονάδες.

Τα νέα επίπεδα στήριξης είναι πλέον στις 1050 μονάδες κι αν δεν αντιδράσει η μετοχή της Εθνικής, τότε η αγορά πιθανότατα να παρασυρθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΧΑΕ ήλθε σε επαφή με τους θεματοφύλακές και οι τελευταίοι χρειάζονται μισή ημέρα για να προσαρμόσουν τα συστήματα τους.

Πάντως, η μετοχή της Εθνικής σύμφωνα με πληροφορίες -που δεν επιβεβαιώνονται- αναμένεται να μείνει τέσσερις ημέρες εκτός διαπραγμάτευσης.

Με κέρδη 12% συνεχίζει η Eurobank και 6,87% η Τράπεζα Πειραιώς. Πάνω από 14% χάνει το warrant της Αlpha παρόλο που το πρωϊ διατηρούνταν στα 1,36 ευρώ. Με κέρδη 2,13% η μετοχή της Alpha Bank. Πάνω από 2% χάνουν οι Ιντραλοτ, Μετκα, Coca - Cola.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών