Ανήλικοι σε σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Ανήλικοι σε σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά

14:50 | 22/5/13
Η άκρη του νήματος που ακολουθούσαν οι άνδρες της Ασφαλείας Κορίνθου για τη διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή της ευθύνης τους, τους οδήγησε στο Μαρούσι και την Πεύκη όπου βρισκόταν η έδρα της σπείρας των Ελλήνων διακινητών, τρεις από τους οποίους είναι ανήλικοι!

Από τα τρία 17χρονα παιδιά που επιχείρησαν να συλλάβουν στο Μαρούσι, το ένα αποδείχθηκε… ζόρικο καθώς προέβαλε αντίσταση αλλά δεν κατάφερε να ξεφύγει. Στην κατοχή των ανήλικων, οι αστυνομικοί κατάσχεσαν ένα κιλό και 160 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Αυτή, όμως, ήταν μόνο η αρχή καθώς ακολούθησαν και άλλοι διακινητές ναρκωτικών και ερευνάται αν κατευθύνονταν από κοινό κέντρο.

Ακολούθησε η σύλληψη ενός 21χρονου στην Πεύκη, στο σπίτι του οποίου κατασχέθηκαν άλλα 426 γραμμάρια κάνναβης συσκευασμένα σε δέματα έτοιμα για πώληση και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Ο κύκλος των συλλήψεων έκλεισε με αυτή ενός 31χρονου και ενός 26χρονου, στο σπίτι των οποίων οι αστυνομικοί κατέσχεσαν άλλο ένα κιλό και 417 γραμμάρια κάνναβης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και δύο κινητά.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών