Συλλήψεις για χασισοφυτείες σε όλη τη χώρα | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Συλλήψεις για χασισοφυτείες σε όλη τη χώρα

16:03 | 22/5/13
Πρώτα φύτεψε… θάμνους στον ειδικά διαμορφωμένο ακάλυπτο χώρο δίπλα στο σπίτι του στις Σέρρες ώστε να δημιουργήσει φυσική κάλυψη και στη συνέχεια καλλιέργησε μια χασισοφυτεία από 28 δενδρύλλια που είχαν φτάσει σε ύψος μεταξύ 60 και 150 εκατοστών...

Όμως, ο 48χρονος χασισοκαλλιεργητής εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών κατηγορούμενος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Σε θερμοκήπιο είχε μετατρέψει μια ξύλινη παράγκα κοντά στο σπίτι του στην Κληματιά Ιωαννίνων ένας 26χρονος, τοποθετώντας γυάλινα πλευρικά τοιχώματα και γυάλινη οροφή!

Εκεί μέσα καλλιεργούσε 22 δενδρύλλια κάνναβης, αλλά οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών τα εντόπισαν όταν ήταν ακόμη νεαρά, ύψους μόλις τριών ως 12 εκατοστών.

Στο σπίτι του 26χρονου κατασχέθηκαν σπόροι κάνναβης και τέσσερις γεμιστήρες πολεμικού τυφεκίου κι έτσι παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και παράνομη οπλοκατοχή.

Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 72,8 γραμμαρίων είχε τρυγήσει από τα επτά δενδρύλλια ύψους 0,70 εκατοστών ως ενός μέτρου που καλλιεργούσε στο σπίτι του ένας 57χρονος, ο οποίος συνελήφθη στο Πέραμα της Λέσβου από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

Δυο χασισόδεντρα ύψους δέκα και 20 εκατοστών καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρα στο σπίτι του στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής ένας 39χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας Πολυγύρου.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και δυο ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν είχε ιατρική συνταγή και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών