Συνελήφθησαν οι δράστες της αιματηρής ληστείας στην Πέλλα | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Συνελήφθησαν οι δράστες της αιματηρής ληστείας στην Πέλλα

16:29 | 22/5/13
Ένας 37χρονος Έλληνας κατηγορείται ως ηθικός αυτουργός στη ληστεία που λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή σε έναν 63χρονο και μια 49χρονη στις 18 Ιουλίου του 2012 στην Αγροσυκιά της Πέλλας...

Αυτός είχε ενημερώσει τους νεαρούς φυσικούς αυτουργούς για τις κινήσεις των θυμάτων, από τα οποία άρπαξαν τελικά 800 ευρώ και ένα κινητό.

Οι δράστες, ένας 19χρονος και ένας 21χρονος καραδοκούσαν κρυμμένοι τα θύματα και πετάχτηκαν ξαφνικά μπροστά τους διατάζοντάς τους να μείνουν ακίνητοι, ενώ τους απειλούσαν με ένα πιστόλι. Όμως, ο 63χρονος αντέδρασε και ήρθε στα χέρια με τους επίδοξους ληστές, που τον χτύπησαν στο κεφάλι με τη λαβή του όπλου.

Το χτύπημα, όμως, έκανε το πιστόλι να εκπυρσοκροτήσει!

Η σφαίρα διαπέρασε τον αριστερό βραχίονα του 63χρονου και καρφώθηκε στον αριστερό μηρό της 49χρονης, τραυματίζοντας και τους δυο! Οι νεαροί ληστές άρπαξαν τα χρήματα και το κινητό και εξαφανίστηκαν αφήνοντάς τους αιμόφυρτους στο δρόμο.

Με την εξιχνίαση της υπόθεσης, σε βάρος των τριών δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, παράνομη οπλοχρησία, επικίνδυνη σωματική βλάβη και απόπειρα ανθρωποκτονίας, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών