Αντιδράσεις στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα - Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Αντιδράσεις στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα - Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ

20:12 | 13/7/13
Αδύναμος να διαλύσει τις συνιστώσες του, ανίκανος να αντιμετωπίσει την κριτική, ο κύριος Τσίπρας περιορίστηκε σε μια ομιλία γεμάτη ύβρεις, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, απαντώντας στην ομιλία του προέδρου της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αλέξη Τσίπρα στο 1ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ...

«Χωρίς καμία καθαρή απάντηση, με συνθήματα για σφυριά και δρεπάνια, το μόνο που θέλει είναι να μας γυρίσει στο παρελθόν. Η Ελλάδα έχει ανάγκη να στραφεί στο μέλλον», τόνισε.

«Ο κύριος Τσίπρας με την ομιλία του σήμερα, παρέδωσε μαθήματα Δημοκρατίας στις συνιστώσες, στον κ.Λαφαζάνη και στον κ.Γλέζο. Βεβαίως ξέχασε ότι βασικό στοιχείο της Δημοκρατίας είναι να μην εμποδίζεται η ελεύθερη έκφραση και των άλλων, όπως έγινε χθες στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στα Χανιά», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την σημερινή ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο 1ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο δίλημμα «ενιαίος ΣΥΡΙΖΑ ή χαιρετίσματα» που έθεσε σήμερα ο κ. Τσίπρας διαλέγουμε τα χαιρετίσματα, σημειώνεται χρακτηριστικά.

«Στον αμήχανο και εκτός τόπου και χρόνου κυβερνητικό εκπρόσωπο και στους εταίρους του από το ΠΑΣΟΚ ευχόμαστε περαστικά», απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: skai.gr

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών