Κυβέρνηση: Έπρεπε να τερματιστεί μια παράνομη κατάληψη | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Κυβέρνηση: Έπρεπε να τερματιστεί μια παράνομη κατάληψη

12:35 | 7/11/13
«Η επέμβαση της Αστυνομίας στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ έγινε για την εφαρμογή του νόμου και της αποκατάστασης της ομαλότητας...

Υπενθυμίζουμε ότι το Ραδιομέγαρο βρισκόταν υπό παράνομη κατάληψη με αποτέλεσμα την καθημερινή επί πλέον ζημιά του δημοσίου και η επέμβαση έγινε παρουσία εισαγγελέα» δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο Σίμος Κεδίκογλου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε νομικά ισχυρή την απόφαση για το κλείσιμο της ΕΡΤ προσθέτοντας ότι είχε αποφανθεί σχετικά το Συμβούλιο της Επικρατείας και σημείωσε: «Έπρεπε να τερματιστεί μία παράνομη κατάληψη. Εγινε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έγινε με νομιμότατο τρόπο, με τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή».

Η απόφαση για την επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ στο κτίριο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή ελήφθη μετά από συνεννόηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο, προκειμένου να λήξει η κατάληψη των εργαζομένων την οποία η κυβέρνηση χαρακτηρίζει παράνομη. Το επιχειρησιακό σκέλος χειρίστηκε ο αρμόδιος υπουργός Δημοσίας Τάξεων, Νίκος Δένδιας.

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις για την ΕΡΤ

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών