Τρεις νεκροί από πυροβολισμούς σε κουρείο του Ντιτρόιτ | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Τρεις νεκροί από πυροβολισμούς σε κουρείο του Ντιτρόιτ

13:25 | 7/11/13
Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και ακόμα έξι τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια περιστατικού ένοπλης βίας που έλαβε χώρα το βράδυ της Τετάρτης σε κουρείο στην πόλη του Ντιτρόιτ, στις Ηνωμένες Πολιτείες...

Τα αίτια του αιματηρού επεισοδίου δεν έχουν ακόμα αποσαφηνιστεί, ωστόσο το εν λόγω κουρείο είναι γνωστό ως χώρος παράνομου τζόγου.

Η Αστυνομία αναζητά ως βασικούς ύποπτους για το μακελειό δύο άνδρες που εγκατέλειψαν το σημείο, μετά τους πυροβολισμούς, με δύο διαφορετικά αυτοκίνητα.

Ο αριθμός των ανθρώπων που συμμετείχαν στην ανταλλαγή πυροβολισμών δεν έχει διευκρινιστεί, ούτε είναι γνωστό εάν τα θύματα πυροβόλησαν κατά των δραστών.

Η πόλη του Ντιτρόιτ, πρώην ναυαρχίδα της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, κήρυξε πτώχευση τον περασμένο Ιούλιο και έχει τα τελευταία 40 χρόνια αλματώδη αύξηση στα ποσοστά εγκληματικότητας .

Η πόλη, λόγω των συσσωρευμένων οικονομικών προβλημάτων, έχει χάσει μέσα σε 60 χρόνια το ήμισυ του πληθυσμού της. Μόλις πριν από λίγες ώρες, το Ντιτρόιτ εξέλεξε τον Μάικ Ντούγκαν ως νέο δήμαρχο με τους πολίτες να ελπίζουν ότι η νέα δημοτική αρχή θα συμβάλει στην επίλυση των πολλών προβλημάτων τους.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών