Σάρκα και οστά για τον φορέα του συνεδριακού τουρισμού | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Σάρκα και οστά για τον φορέα του συνεδριακού τουρισμού

16:24 | 16/1/14
Στην υπογραφή καταστατικού και εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου προχώρησαν τα μέλη του νεοσύστατου φορέα για το συνεδριακό τουρισμό στη Θεσσαλονίκη...

Πρόεδρος στο ΔΣ της νέας αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας που συστήθηκε με πρωτοβουλία 12 προσώπων από τον ευρύτερο χώρο του τουρισμού, εκλέχθηκε η Δέσποινα Αμαραντίδου (Artion Conferences and Events).

Τη θέση του αντιπροέδρου ανέλαβε ο Κωνσταντίνος Αλεξόπουλος (Διευθύνων Σύμβουλος Domotel AE). Στις άλλες θέσεις του ΔΣ εκλέχθηκαν οι: γραμματέας η Βίκυ Παπαδημητρίου (Διευθύνουσα Σύμβουλος Symvoli Conference and Cultural Management), ταμίας η Κωνσταντίνα Μαμαδά (Γενική Διευθύντρια Porto Palace Hotel), αναπληρωτής γραμματέας ο Χάρης Νεοφυτίδης (Γενικός Διευθυντής The Met Hotel) και μέλη ο Σπύρος Πέγκας (Πρόεδρος Μητροπολιτικής Αναπτυξιακής ΑΕ) και ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του γραφείου Συνεδρίων και Επισκεπτών (TCVB) Θεσσαλονίκης, Γιάννης Ασλάνης, ο οποίος και παραιτήθηκε από τη θέση αυτή προκειμένου να συμμετάσχει στο νέο εγχείρημα.

Βασικός στόχος του νέου φορέα είναι η ανάπτυξη του συνεδριακού τουρισμού στη Θεσσαλονίκη και η εντατικοποίηση των προσπαθειών προς αυτήν την κατεύθυνση.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών