Την Παρασκευή κληρώνει.... | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Την Παρασκευή κληρώνει....

18:50 | 24/2/14
Οι μετρήσεις θα κρίνουν αν ο νυν δήμαρχος Περιστερίου θα διεκδικήσει τελικά την περιφέρεια Αττικής. Ο ίδιος το σκέφτεται... Να αφήσει την σιγουριά του δήμου για να αναμετρηθεί στην αχανή και γεμάτη παγίδες περιφέρεια; Ωστόσο οι δημοσκοπήσεις «φανερές – μυστικές» δείχνουν να τον ευνοούν.

Όλα θα κριθούν την Τέτάρτη όταν ο Ανδρέας Παχατουρίδης πάρει στα χέρια του τις τελευταίες μετρήσεις και το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, θα έχει ανακοινώσει την τελική του απόφαση.


Διχάζει τους «γαλάζιους» ο Σγουρός 

Η ενδεχόμενη στήριξη του Γιάννη Σγουρού από τη ΝΔ, διχάζει τους «γαλάζιους» καθώς υπάρχουν δημόσιες δηλώσεις τόσο υπέρ όσο και εναντίον του νυν περιφερειάρχη.  Κατά της ενδεχόμενης στήριξης της ΝΔ στον νυν περιφερειάρχη τάχθηκε ο υπουργός Εσωτερικών.

«Θα περιμένω να αποφασίσει το κόμμα μου. Δεν θέλω να επεκταθώ στο θέμα αυτό. Προσωπικά, πάντως, δεν θεωρώ τον κ. Σγουρό πετυχημένο περιφερειάρχη. Αλλά είναι θέμα του κόμματος να αποφασίσει γιʼ αυτό το θέμα» δήλωσε ο Γ. Μιχελάκης στον Βήμα Fm.


Συνεργασία Σπηλιωτόπουλου - Αμυρά; 

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, με δήλωσή του ανακοίνωσε την συνεργασία του με την ομάδα του Αμυρά, χαρακτηρίζοντας τις προτάσεις του ως «χρηστικές και οικολογικά ευαίσθητες».


Αναλυτικά η δήλωση του Α. Σπηλιωτόπουλου:

«Ο Γιώργος Αμυράς έχει αποδείξει στην πράξη την αγάπη του για την Αθήνα είτε ως δημοτικός σύμβουλος είτε δουλεύοντας αθόρυβα με τις ομάδες της πόλης μας. Οι προτάσεις του για την βελτίωση της καθημερινής ζωής των Αθηναίων, προτάσεις χρηστικές και οικολογικά ευαίσθητες, είναι απλές, οικονομικές και απολύτως υλοποιήσιμες. Ηδη, η ομάδα μας τις επεξεργάζεται για να τις εντάξουμε στο πρόγραμμά μας. Η Αθήνα χρειάζεται συνεργασίες και συνέργειες. Με μεγάλη χαρά να συνεργαστούμε με την ομάδα του Γιώργου Αμυρά για να δώσουμε μια φρέσκια πνοή στην πόλη!».

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών