Από τα Χανιά η «επίσημη» πρώτη | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Από τα Χανιά η «επίσημη» πρώτη

11:57 | 15/3/14
Με τον αέρα που του δίνουν τα ποσοστά των δημοσκοπήσεων το «Ποτάμι» του Στ. Θεοδωράκη ξεκινάει τον προεκλογικό του αγώνα...

Η πόλη των Χανίων που επέλεξε για να πραγματοποιήσει την επίσημη πρώτη δεν είναι τυχαία.

Ο ιδρυτής της νέας πολιτικής κίνησης κατάγεται από τον νομό της Κρήτης και συγκεκριμένα από το χωριό Δραπανιά της Κισσάμου. Στις 5 το απόγευμα θα μιλήσει σε εκδήλωση στην αίθουσα του καφέ στον δημοτικό κήπο Χανίων.

Ο Στ. Θεοδωράκης θα παραμείνει στην ιδιαίτερη του πατρίδα για τρεις ημέρες και θα περιοδεύσει με μοτοσυκλέτα και πούλμαν σε όλους τους νομούς της Κρήτης

Ένας από τους σταθμούς στην περιοδεία του θα είναι η συνάντηση με τους οινοποιούς του νησιού, οι οποίοι για έκτη συνεχή χρονιά πραγματοποιούν την Έκθεση «ΟΙΝΟΤΙΚΑ 2014» στον «Κήπο των Αισθήσεων» στις Μαλάδες, λίγο έξω από την πόλη του Ηρακλείου.

Παράλληλα ο Στ. Θεοδωράκης θα συναντηθεί με κατοίκους του Ρεθύμνου όπως και με νέους ανθρώπους από το Λασίθι που δραστηριοποιούνται καινοτόμα στην τοπική οικονομία και στην εκπαίδευση.

Τις επόμενες ημέρες, το πρόγραμμα του επικεφαλής του «Ποταμιού» προβλέπει αντίστοιχες περιοδείες σε ΄Ηπειρο και Πελοπόννησο, ενώ θα ακολουθήσουν επισκέψεις του στις υπόλοιπες περιφέρειες της χώρας.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών