12:28 | 14/3/14
Η γνωστή σεφ δημιούργησε μενού από παραδοσιακές ελληνικές συνταγές...
H Μαρία Λόη που είναι ιδιοκτήτρια του εστιατορίου Upper West Side στην ομώνυμη περιοχή του Μανχάταν συμμετείχε σε ένα πρόγραμμα που φιλοξενείται από την Ελληνική Πρεσβεία στην Ουάσινγκτον για να δώσει φαγητό σε εκατοντάδες άστεγους της πόλης.
Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Miriam Kitchen που εδρεύει στην Ουάσινγκτον και παρέχει υπηρεσίες για τους άστεγους.
Η γνωστή σεφ δημιούργησε ένα μενού από παραδοσιακές ελληνικές συνταγές όπως ντολμαδάκια (Κρητικά αμπελόφυλλα γεμιστά με ρύζι και μυρωδικά), χωριάτικη (παραδοσιακή ελληνική σαλάτα), κριθαράκι με κύμα (ένα ρουστίκ πιάτο ζυμαρικών), και μπακλαβά για επιδόρπιο.
Πηγή: nafsclick
H Μαρία Λόη που είναι ιδιοκτήτρια του εστιατορίου Upper West Side στην ομώνυμη περιοχή του Μανχάταν συμμετείχε σε ένα πρόγραμμα που φιλοξενείται από την Ελληνική Πρεσβεία στην Ουάσινγκτον για να δώσει φαγητό σε εκατοντάδες άστεγους της πόλης.
Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Miriam Kitchen που εδρεύει στην Ουάσινγκτον και παρέχει υπηρεσίες για τους άστεγους.
Η γνωστή σεφ δημιούργησε ένα μενού από παραδοσιακές ελληνικές συνταγές όπως ντολμαδάκια (Κρητικά αμπελόφυλλα γεμιστά με ρύζι και μυρωδικά), χωριάτικη (παραδοσιακή ελληνική σαλάτα), κριθαράκι με κύμα (ένα ρουστίκ πιάτο ζυμαρικών), και μπακλαβά για επιδόρπιο.
Πηγή: nafsclick
Σχετικές ετικέτες:Ελλάδα
Σχετικά άρθρα