Οι επόμενες κινήσεις... | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Οι επόμενες κινήσεις...

15:28 | 19/3/14
Ολοκληρώθηκε, μετά από περίπου 2 ώρες, η συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου μεταξύ του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου...

Η διανομή του κοινωνικού μερίσματος και οι κοινοβουλευτικές διαδικασίες που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση για την ψήφιση των όσων συμφώνησε με την τρόικα, βρέθηκαν στην ατζέντα της συνάντησης, όπως είπε ο κ. Βενιζέλος, εξερχόμενος του Μαξίμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η Δημόσια Τηλεόραση, συζητούνται να έρθουν τρία νομοσχέδια, ένα για τις τράπεζες το οποίο είναι ήδη έτοιμο προς κατάθεση, ένα μίνι - φορολογικό και ένα που θα περιλαμβάνει τις υπόλοιπες ρυθμίσεις.

Παράλληλα, όπως είπε στενός συνεργάτης του κ. Σαμαρά στη ΔΤ, η κυβέρνηση έχει ήδη έτοιμο τον μηχανισμό ώστε από τη στιγμή που ανακοινωθεί το ύψος του πρωτογενούς πλεονάσματος να είναι έτοιμες οι λίστες με τους δικαιούχους των ποσών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στόχος είναι ακόμη και την επόμενη μέρα -αν είναι εφικτό- να πιστωθούν τα πόσά στους δικαιούχους.


Διαβάστε τo άρθρο:
Δόση, αγορές και στο βάθος το χρέος

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών