Ο Θ. Καράογλου για το διακύβευμα των ευρωεκλογών | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Ο Θ. Καράογλου για το διακύβευμα των ευρωεκλογών

15:57 | 25/4/14
"Το διακύβευμα των ευρωεκλογών δεν είναι Νέα Δημοκρατία ή ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αν θέλουμε την Ελλάδα ισότιμο μέλος της Ευρώπης ή… Βενεζουέλα", δήλωσε ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Θεόδωρος Καράογλου, μετά τη συνάντηση που είχε με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Ν.Δ. και πρώην υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας Κωνσταντίνο Μουσουρούλη.


"Όπως έχω τονίσει επανειλημμένα η χαλαρή ψήφος στις ευρωεκλογές ρίχνει νερό στο μύλο της αποσταθεροποίησης. Οι θυσίες του λαού μας πιάνουν τόπο και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πάνε χαμένες. Για αυτό στις 25 Μαΐου πρέπει να γυρίσουμε την πλάτη στους λαϊκιστές και σε όλους εκείνους που θέλουν την Ελλάδα εκτός ευρώ και εκτός ΝΑΤΟ", επισήμανε ο υπουργός.

"Τώρα που η χώρα μας σπάει τα δεσμά του μνημονίου, βγαίνει από την κρίση, νοικοκυρεύει την οικονομία της και απελευθερώνεται από δανεικά και εξαρτήσεις, οι Έλληνες πρέπει να δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στις πολιτικές δυνάμεις που υπηρετούν τις αρχές της συνέπειας, της πολιτικής εντιμότητας και της αποφασιστικότητας", τόνισε, από την πλευρά του, ο κ. Μουσουρούλης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών