Αποσύρουν τροπολογίες | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Αποσύρουν τροπολογίες

20:02 | 6/5/14
Πέντε υπουργικές τροπολογίες απέσυρε από το υπό συζήτηση νομοσχέδιο για την απλούστευση αδειοδότησης για την άσκηση οικονομικής δραστηριότητας, ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης.

Πρόκειται για δύο τροπολογίες του υπουργείου Πολιτισμού για τη Λυρική Σκηνή και τα αθλητικά σωματεία αντίστοιχα, μία του υπουργείου Εργασίας για την ανανέωση της κάρτας ανεργίας, μία του υπουργείου Δημόσιας Τάξεως για τον εισαγγελικό λειτουργό και μία του υπουργείου Εσωτερικών για το Γενικό Χημείο του κράτους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω του καταιγισμού τροπολογιών στο εν λόγω νομοσχέδιο και της …γκρίνιας που είχε προκαλέσει αυτή, είχε από νωρίς κυκλοφορήσει η πληροφορία απόσυρσης σειράς εξ αυτών, όσων τουλάχιστον δεν αποτελούν προαπαιτούμενα.

Αυτή και επιβεβαίωσε εμμέσως ο ίδιος ο υπουργός, υποστηρίζοντας στην Ολομέλεια, ότι οι τροπολογίες που παραμένουν ήταν επείγουσες και πάντως δεν θα μπορούσαν να μετατεθούν για το διάστημα μετά το άνοιγμα της Βουλής –που κλείνει στο τέλος της εβδομάδας για τις εκλογές- κάτι που όπως είπε θα εξηγήσουν οι αρμόδιοι υπουργοί.

Ρεπορτάζ: Ζαφειριάδου Μαριτίνα
Πηγή: real.gr

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών