«Ντέρμπι» στην «Ελιά» | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

«Ντέρμπι» στην «Ελιά»

23:28 | 29/5/14
Ρεκόρ ψήφων φαίνεται να κάνει ο Μανώλης Γλέζος με τους σταυρούς που συγκεντρώνει στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, αφού έχει ήδη ξεπεράσει τους 300 χιλιάδες...

Με καταμετρημένο παραπάνω από το 60%, η «μάχη» μεταξύ Εύας Καϊλή και Παντελή Καψή συνεχίζεται για το ποιος θα καταλάβει την δεύτερη εκλόγιμη θέση από το ψηφοδέλτιο της «Ελιάς». Ντέρμπι και αγωνία υπάρχει και στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για την έκτη θέση.

Δείτε εδώ τα εκλογικά αποτελέσματα από το υπουργείο εσωτερικών

Στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει ενδιαφέρον για την έκτη και τελευταία εκλόγιμη θέση όπου ο Κωνσταντίνος Χρυσόγονος προηγείται και ακολουθεί πρώτος επιλαχών ο Στέλιος Κούλογλου. Πρώτος και με διαφορά αναδεικνύεται ο Μανώλης . Ακολουθεί η Σοφία Σακοράφα, ο Δημήτρης Παπαδημούλης, ο Γιώργος Κατρούγκαλος και η Κωνσταντίνα Κούνεβα.

Στη ΝΔ στην πρώτη θέση παραμένει ο Μανώλης Κεφαλογιάννης. Δεύτερη η Μαρία Σπυράκη. Ακολουθούν οι Ελίζα Βόζεμπεργκ, Γιώργος Κύρτσος και Θοδωρής Ζαγοράκης.

Στη Χρυσή Αυγή τα πράγματα για τη μάχη του σταυρού έχουν ξεκαθαρίσει με τους, Λευτέρη Συναδινό, Λάμπρο Φουντούλη και Γιώργο Επιτήδειο να έχουν σαφές προβάδισμα έναντι των άλλων υποψηφίων.

«Μάχη» ψήφο με ψήφο δίνουν οι Εύα Καϊλή και Παντελής Καψής για τη δεύτερη θέση του ευρωψηφοδελτίου της «Ελιάς» που οδηγεί στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Αυτό είναι μέχρι στιγμής το πιο αμφίρροπο αποτέλεσμα ανάλογα με την ενσωμάτωση των αποτελεσμάτων καθώς την μία προηγείται ο ένας και την άλλη ο άλλος. Με διαφορά αρκετών ψήφων στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Νίκος Ανδρουλάκης και τον ακολουθούν από απόσταση ασφαλείας η Εύα Καϊλή και ο Παντελής Καψής με την διαφορά σε ψήφους ανάμεσα τους να είναι πολύ μικρή.

Στο «Ποτάμι» ο πανεπιστημιακός Γιώργος Γραμματικάκης προηγείται με μεγάλη διαφορά από τον Μιλτιάδη Κύρκο που βρίσκεται στη δεύτερη θέση.

Στο ΚΚΕ οι Κωνσταντίνος Παπαδάκης και Σωτήρης Ζαριανόπουλος έχουν λογικά εξασφαλίσει την εκλογή τους, καθώς προηγούνται αρκετά από τον τρίτο υποψήφιο.

Στους Ανεξάρτητους Έλληνες ο Νότης Μαριάς προηγείται του Γιώργου Ρωμανιά στη «μάχη» που δίνουν οι δυο τους.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών