Σύγκρουση μέχρι τέλους (video) | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Σύγκρουση μέχρι τέλους (video)

19:16 | 2/7/14
Στο «κόκκινο» η αντιπαράθεση Σαμαρά – Τσίπρα. Για «φανατικούς λαϊκιστές» κάνει λόγο ο πρωθυπουργός. Δημοψήφισμα ζητά ο Τσίπρας...

Στα άκρα η σύγκρουση κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή την ιδιωτικοποίηση της «μικρής ΔΕΗ».

Ο πρωθυπουργός που βρίσκεται στο Στρασβούργο χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ – χωρίς ωστόσο να τον κατονομάσει – «φανατικούς λαϊκιστές» που στόχο έχουν να εμποδίσουν την πρόοδο της χώρας.

«Δεν πρόκειται σε καμιά περίπτωση να επιτρέψω σε φανατικούς λαϊκιστές και δημιουργούς εντυπώσεων ψεύτικων στον Ελληνικό λαό να μας αφαιρέσουν το δικαίωμα για πρόοδο. Το δικαίωμα της προόδου περνάει και μέσα από τις αποκρατικοποιήσεις. Το κράτος που «έπαιζε» τον επενδυτή και κατέστρεφε την οικονομία έχει πια πεθάνει».




Α. Τσίπρας «Εθνικό έγκλημα»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ που επισκέφθηκε το Αμύνταιο και μίλησε με εργαζομένους της ΔΕΗ χαρακτήρισε την ιδιωτικοποίηση της «μικρής ΔΕΗ» ως εθνικό έγκλημα και άρχισε κύκλο επαφών με τους επικεφαλής των κομμάτων της αντιπολίτευσης προκειμένου να ζητήσει την διενέργεια δημοψηφίσματος.

«Τελείωσαν τα ψέματα. Δεν θα παίζουν ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος με το μέλλον του τόπου, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι το κόμμα που θα επωμιστεί μια εθνική καταστροφή. Δεν θα την πάρουν εν κρυπτώ την απόφαση για διάλυση και εκποίηση της ΔΕΗ. Αν έχουν τα κότσια, ας την πάρουν στο φως της μέρας».


Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών