Αχαΐα: Ενέδρα θανάτου για δύο άτομα στην Πάτρα | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Αχαΐα: Ενέδρα θανάτου για δύο άτομα στην Πάτρα

10:50 | 27/10/14
Αχαΐα: Ενέδρα θανάτου για δύο άτομα στην Πάτρα

Δύο νεκρούς μέσα σε ένα μόλις 12ωρο μετρούσε χθες η Πάτρα

Άνθρωποι της διπλανής πόρτας, που έχασαν τη ζωή τους μερικά μόλις μέτρα από το σπίτι τους σε διαδρομές της καθημερινότητάς τους.

Νεκροί ένας 19χρονος από το Αγρίνιο και ένας 47χρονος από την Πάτρα, σε θανατηφόρα τροχαία στην Ελευθερίου Βενιζέλου και τη Νοταρά αντίστοιχα…

Στην πρώτη περίπτωση, μια καλύτερη τύχη στην Πάτρα αναζητούσε ο 19χρονος Χαράλαμπος Πατσιαλός από το Αγρίνιο, που σκοτώθηκε στις 9:45 χθες το πρωί, όταν το ΙΧ, μάρκας «Σμαρτ», που οδηγούσε και επέβαινε 20χρονη φίλη του, από τη Λαμία, εξετράπη της πορείας του, ανέβηκε στο οδόστρωμα και στη συνέχεια αναποδογύρισε στη μέση του δρόμου. Το δυστύχημα σημειώθηκε στην Ελευθερίου Βενιζέλου.

Ο 19χρονος εργαζόταν στην κουζίνα του γνωστού εστιατορίου «Ναύτοικο» στο Ρίο εδώ και ένα περίπου μήνα.

Είχε αποχωρήσει από τη βάρδιά του στην επιχείρηση και μαζί με την φίλη του, που επίσης εργάζεται στο κατάστημα, θα επέστρεφαν στο σπίτι που είχαν νοικιάσει στην περιοχή της Ελευθερίου Βενιζέλου, στο ύψος του «Παμπελοποννησιακού».

Ο 19χρονος, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε με ταχύτητα στο οδόστρωμα. Το ΙΧ αναποδογύρισε με αποτέλεσμα ο άτυχος νέος να χάσει επί τόπου τη ζωή του. Η φίλη του σώθηκε έχοντας τραυματιστεί ελαφρύτερα.

ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ

Αντί για χαρές και γλέντια, θρήνος στο σπίτι της οικογένειας του Δημήτρη Σκάρπα, 47 ετών, που σκοτώθηκε στις 11:30 το βράδυ του Σαββάτου, σε τροχαίο στη συμβολή Νοταρά και Αχελώου.
Χθες, επρόκειτο να γιορτάσει με την αδελφή του, την ανιψιά του και το δύο ετών αγοράκι της, που επίσης γιόρταζε.

Και αντί για ευχές ήρθαν συλλυπητήρια...

Ο 47χρονος επέβαινε στο δίκυκλό του επί της Νοταρά με κατεύθυνση προς το κέντρο. Στο ύψος της Αχελώου συγκρούστηκε πλαγιωμετωπικά με το ΙΧ που οδηγούσε ένας 26χρονος, ο οποίος δεν τραυματίστηκε. Το δίκυκλο διαλύθηκε...

Ο Δημήτρης Σκάρπας ήταν ναυτικός και ιδιαίτερα αγαπητός. Πρόσφατα είχε πάει στη Λιβύη αναζητώντας μια καλύτερη τύχη. Λόγω της αστάθειας στη γειτονική χώρα επέστρεψε στην Ελλάδα.
Εμενε προσωρινά σε διαμέρισμα στην περιοχή του σταδίου της Παναχαϊκής και επρόκειτο να μετακομίσει στο σπίτι της αδεΛφής του, στην Καρόλου, την οποία στήριζε, όπως επίσης και την ανιψιά του.

Μερικές ώρες πριν το δυστύχημα, ο 47χρονος είχε ζητήσει από την αδελφή του να φτιάξει το αγαπημένο του φαγητό προκειμένου να γιορτάσουν όλοι μαζί. Χάθηκε μερικά τετράγωνα από το σπίτι του.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών