Εγκατάσταση νέας διοίκησης στο Επιστημονικό Πάρκο Πατρών | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Εγκατάσταση νέας διοίκησης στο Επιστημονικό Πάρκο Πατρών

11:02 | 27/10/14
Εγκατάσταση νέας διοίκησης στο Επιστημονικό Πάρκο Πατρών

Με ενδιαφέρον αναμένονται οι ανακοινώσεις που θα κάνει στις 12.30 το μεσημέρι στο Επιστημονικό Πάρκο Πατρών ο γγ Ερευνας Χρήστος Βασιλάκος

Ο γενικός έρχεται για να εγκαταστήσει το νέο διοικητικό συμβούλιο του Επιστημονικού Πάρκου μετά τις αλλαγές, που επήλθαν, δηλαδή την παραίτηση του πρώην πρύτανη Γιώργου Παναγιωτάκη και την αντικατάσταση του αντιπροέδρου καθηγητή Γιάννη Ματσούκα.

Στο νέο διοικητικό συμβούλιο Πρόεδρος θα είναι ο καθηγητής Χημείας Γιώργος Καραϊσκάκης, αντιπρόεδρος ο πρόεδρος λιμενικού ταμείου Μεσολογγίου Γιώργος Τελώνης και μέλη ο αναπληρωτής πρύτανης αρμόδιος για θέματα Ερευνας και Ανάπτυξης Δημοσθένης Πολύζος , ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτων Μαρλαφέκας, ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Στέφανος Μίχος προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πληροφορικής και Επικοινωνιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης ΔΕΠΙΝ.

Στο νέο σχήμα δεν συμμετέχει εκπρόσωπος του Συνδέσμου Βιομηχάνων Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδος. Η συνεδρίαση είναι προγραμματισμένη για τη 1.00 μ.μ. και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Πάρκου.

Δεν έχει ακόμα αποσαφηνιστεί αν θα γίνει και απολογισμός των πεπραγμένων της απερχόμενης Διοίκησης, η οποία είναι η βραχυτέρα στην μακρόχρονη ιστορία του Ιδρύματος δεδομένου ότι παρέμεινε μόνον δέκα μήνες, ενώ στη θητεία της δέχθηκε την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, που είχε δηλώσει πολύ ικανοποιημένος για το έργο που γίνεται στο Πάρκο.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών