"Βέτο" του ΠΑΣΟΚ για το νέο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων - Πυρά κατά Μητσοτάκη | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

"Βέτο" του ΠΑΣΟΚ για το νέο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων - Πυρά κατά Μητσοτάκη

01:04 | 20/10/14
"Βέτο" του ΠΑΣΟΚ για το νέο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων - Πυρά κατά Μητσοτάκη

Τι ανακοίνωσε το ΠΑΣΟΚ σχετικά με τα σενάρια που κυκλοφόρησαν για τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων. Ποιο το "καρφί' για τον αρμόδιο υπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη

Φρένο στα σενάρια για το νέο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων βάζει το ΠΑΣΟΚ, καθώς με ανακοίνωση που εξέδωσε την Κυριακή (19/10) ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει συμφωνήσει για την εφαρμογή τους.

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, ο βασικός μισθός των εργαζομένων στο δημόσιο τομέα θα είναι 680 ευρώ και οι αποδοχές τους θα εξαρτώνται από το επίπεδο σπουδών. Το εν λόγω σχέδιο έχει λάβει την έγκριση της τρόικας και πρόκειται να τεθεί σε δημόσια διαβούλευση.

"Τα όσα δημοσιεύονται σήμερα για το νέο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων, αποτελούν σχεδιασμούς, τους οποίους το ΠΑΣΟΚ δεν έχει αποδεχθεί" αναφέρει χαρακτηριστικά το ΠΑΣΟΚ, εξαπολύοντας στη συνέχεια επίθεση κατά του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκου Μητσοτάκη.

"Ο αρμόδιος Υπουργός καλά θα κάνει να μάθει να διαβουλεύεται με τους κυβερνητικούς εταίρους του και να ασχολείται λιγότερο με τις διαρροές στα ΜΜΕ", καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών