Γεννηματά: Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να κουνάτε χαρτιά (video) | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Γεννηματά: Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να κουνάτε χαρτιά (video)

01:44 | 25/2/16

Η ξαφνική αλλαγή ατζέντας στη συζήτηση στη Βουλή, μετά την παρουσίαση του e mail Μπόργιανς από τον Τσιπρα που νωρίτερα είχε ανακοινώσει συμβούλιο αρχηγών, προκάλεσε την αντίδραση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ

Επίθεση τόσο στο ΣΥΡΙΖΑ όσο και στη ΝΔ, εξαπέλυσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, κατηγορώντας τα δύο κόμματα ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να κουνά ο ένας το δάχτυλο στον άλλο απαξιώνοντας τη χώρα σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε κατηγορώντας τον Αλέξη Τσίπρα για την κίνηση του να καταθέσει κλείνοντας την ομιλία του το e mail Μπόργιανς τινάζοντας κάθε ενδεχόμενο συναίνεσης στον αέρα.

“Ο πρωθυπουργός μίλησε για 41 λεπτά, αναρωτιόμασταν γιατί. Τώρα καταλάβαμε. Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να κουνάτε χαρτιά. Αν σας ενδιαφέρει τόσο να ριχθεί φως, ελάτε να υπογράψετε την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για εξεταστική, αλλιώς σταματήστε να χύνετε δηλητήριο”, είπε η κ.Γεννηματά.

“Ο ελληνικός λαός σηκώνει το σταυρό του μαρτυρίου και περίμενε σήμερα να έρθει ο πρωθυπουργός να πει συγκεκριμένα πράγματα”, συνέχισε η κ.Γεννηματά καρφώνοντας μάλιστα τον κ.Τσίπρα που είχε βγει από την αίθουσα: “Ελπίζω κύριε πρωθυπουργέ να παρακολουθείτε από το γραφείο σας κατά την προσφιλή σας συνήθεια τη συζήτηση”.

Η κ.Γεννηματά ανέφερε ότι ανέλαβε την πρωτοβουλία να ζητήσει τη σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών γιατί είναι φανερό ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την κατάσταση.
Κατήγγειλε “προσπάθεια ΣΥΡΙΖΑ- ΝΔ να στηθεί ένας μικρός δικομματισμός, μία πόλωση που δεν λύνει τα προβλήματα, την ώρα που θα έπρεπε να μιλάμε για εθνική στρατηγική”, τονίζοντας ότι η εικόνα στην Ευρώπη είναι δραματική.

Η κ.Γεννηματά σημείωσε ότι οι αυστριακοί υπουργοί Εξωτερικών και Εσωτερικών είναι βαθιά εκτεθειμένοι, διότι επιτέθηκαν στην Ελλάδα για τη φύλαξη των συνόρων της αλλά κουβέντα δεν είπαν για την Τουρκία που δεν τηρεί τις δεσμεύσεις της και τινάζει στον αέρα το σχεδιασμό του ΝΑΤΟ. Ανέφερε οτι η Ουγγαρία προχωρά σε δημοψήφισμα για το εάν θα δεχθεί να εφαρμόσει την πόσόστωση, σχολιάζοντας “η μία μονομερής ενέργεια μετά την άλλη”.


Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών