Αμαλιάδα: "Ποντικοί" έκλεψαν λάδι απο τους τάφους | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Αμαλιάδα: "Ποντικοί" έκλεψαν λάδι απο τους τάφους

11:35 | 14/4/16
amaliada-pontikoi-eklepsan-ladi-apo-tous-tafous

Αναστάτωσαν το κοιμητήριο της Φραγκαβίλλας στην Αμαλιάδα, άγνωστοι δράστες, οι οποίοι μπήκαν στο χώρο του κοιμητηρίου, χθες τα ξημερώματα και αφού παραβίασαν όλες τις αποθηκούλες των τάφων, αφαίρεσαν λάδι και παραφινέλαιο

Αντιμέτωποι με τις φθορές και τις κλοπές, που είχαν διαπράξει οι άγνωστοι, βρέθηκαν τα συγγενικά πρόσωπα των θανόντων, οι οποίοι πήγαν χθες στο κοιμητήριο για να ανάψουν τα καντήλια στους συγγενείς τους.

Όπως όλα δείχνουν, οι δράστες διενήργησαν τις κλοπές στο κοιμητήριο τα ξημερώματα, κάνοντας επιδρομή σε δεκάδες τάφους, κυρίως της δυτικής πλευράς του κοιμητηρίου.

Συγκεκριμένα, παραβιασμένα βρέθηκαν πολλά πορτάκια στις αποθηκούλες των μνημάτων, ακόμη και αυτές που είχαν λουκέτα, βρέθηκαν σπασμένες και οι δράστες έδειξαν προτίμηση σε μπουκαλάκια με λάδι και παραφινέλαιο, αλλά και στις γυάλινες λάμπες που υπάρχουν σε πολλά μνήματα και λειτουργούν με παραφινέλαιο. Οι διαρρήκτες είτε τις είχαν αφαιρέσει από τους τάφους, είτε τις είχαν σπάσει ή τις είχαν ανοίξει και είχαν αφαιρέσει από μέσα μόνο το παραφινέλαιο.

Πηγή: amaliada-news

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών