Πρόταση για καλύτερη νομοθέτηση καταθέτει ο Βούτσης | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Πρόταση για καλύτερη νομοθέτηση καταθέτει ο Βούτσης

21:52 | 14/4/16
protash-gia-kaluterh-nomothethsh-katathetei-o-voutshs

Κύκλοι του Προέδρου της Βουλής, Νίκος Βούτσης, διέψευσαν κατηγορηματικά ότι εκδήλωσε τη δυσφορία του στο Μαξίμου για τις τροπολογίες - "Ο Πρόεδρος δεν κάνει αντιπολίτευση" ξεκαθάρισαν

Πρόταση στην κυβέρνηση για την ενσωμάτωση όλων των «άσχετων» τροπολογιών σε νομοσχέδια του υπουργείου Οικονομικών που θα κατατίθεται ειδικά για αυτό το λόγο μια φορά το μήνα αναμένεται να καταθέσει ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, με τους συνεργάτες του να ξεκαθαρίζουν ότι δεν έχει καμία πρόθεση να ασκήσει «αντιπολίτευση»  προς την κυβέρνηση.

Ο Πρόεδρος της Βουλής αναμένεται να καταθέσει άτυπη πρόταση (στη συνεδρίαση της Παρασκευής για τη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής για τα τραπεζικά δάνεια σε κόμματα και ΜΜΕ) η οποία θα βελτιώνει τη διαδικασία νομοθέτησης και θα αντιμετωπίζει το φαινόμενο της «βροχής» τροπολογιών. Συγκεκριμένα, όπως, εξήγησαν κύκλοι του Προεδρείου ο κ. Βούτσης θα προτείνει να έρχεται μια φορά το μήνα στη Βουλή ένα αυτόνομο νομοσχέδιο-σκούπα όπου θα ενσωματώνονται όλες οι τροπολογίες που έχουν μεν επείγοντα χαρακτήρα αλλά είναι άσχετες προς τα άλλα νομοσχέδια που βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη της Βουλής.

Η πρόταση του κ. Βούτση παρουσιάστηκε σε συνέχεια της κριτικής που ασκούν τα κόμματα της αντιπολίτευσης για το φαινόμενο της «βροχής τροπολογιών» σε άσχετα νομοσχέδια που παρατηρείται στη Βουλή. Ωστόσο, οι συνεργάτες του προέδρου διέψευσαν κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που φέρουν τον Πρόεδρο της Βουλής να εκδήλωσε «δυσφορία» προς το Μέγαρο Μαξίμου. «Δεν υπάρχει καμία απολύτως δυσαρέσκεια» δήλωσαν οι συνεργάτες του κ. Βούτση και συμπλήρωσαν: «ο Πρόεδρος της Βουλής δεν κάνει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση».

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών