Βεντέτα Καμμένου με Ποτάμι με κατηγορίες για off shore, βόθρους και σαλτιμπάγκους! | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Βεντέτα Καμμένου με Ποτάμι με κατηγορίες για off shore, βόθρους και σαλτιμπάγκους!

09:03 | 14/4/16
venteta-kammenoy-me-potami-me-kathgories-gia-off-shore-vothroys-kai-saltimpagkoys

Στον κόντρα μπήκε και το ΠΑΣΟΚ - Απίστευτες αλληλοκατηγορίες με αιχμή τη διαφάνεια και ταμπακέρα τις κυβερνητικές καρέκλες δίπλα στον Τσίπρα

Στα χαρακώματα βρίσκονται και πάλι οι ΑΝΕΛ με το Ποτάμι και δευτερευόντως με το ΠΑΣΟΚ. Οι αντεγκλήσεις του μικρού κυβερνητικού εταίρου με το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη για θέματα διαφθοράς και διαφάνειας ξαναφέρνουν στο επίκεντρο τις χρόνιες αντιπαραθέσεις των δύο κομμάτων για το ποιος θα είναι ο κυβερνητικός παρτενέρ του Αλέξη Τσίπρα.

Αφορμή γι’ αυτή τη νέα κόντρα στάθηκε δημοσίευμα το οποίο εμφανίζει την οικογένεια του υπουργού Εθνικής Άμυνας να ιδρύει τον περασμένο Φεβρουάριο δύο off shore «της μιας λίρας» στη Βρετανία. Αν και ο Πάνος Καμμένος  διέψευσε και έκανε λόγο για συκοφαντία απειλώντας με προσφυγή στη δικαιοσύνη, το ΠΑΣΟΚ κα το Ποτάμι άδραξαν την ευκαιρία να ζητήσουν απαντήσεις από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ.

Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι οι ΑΝΕΛ που απάντησαν στα δύο κόμματα διαφοροποίησαν τη στάση τους έναντι του Ποταμιού και του ΠΑΣΟΚ επιλέγοντας την ολομέτωπη επίθεση στο κόμμα του κ. Θεοδωράκη το οποίο χαρακτήρισαν «βόθρο» και «θλιβερούς σαλτιμπάγκους» που «δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο», ενώ για τη Χαριλάου Τρικούπη αρκέστηκαν να πουν ότι «είναι κατάντια για το ΠΑΣΟΚ να ακολουθεί τη ροή του Ποταμιού».

Πάνος Καμμένος και Σταύρος Θεοδωράκης έχουν ανταλλάξει ουκ ολίγες φορές σφοδρές κατηγορίες για θέματα διαπλοκής και διαφθοράς από του βήματος της βουλής όπως πχ για την ανάθεση δημιουργίας κέντρων φιλοξενίας μεταναστών σε πολιτευτές των ΑΝΕΛ ή τη διακίνηση μαύρου χρήματος σε δημοσιογράφους μέσω του ΚΕΕΛΠΝΟ όπως κατήγγειλαν αντίστοιχα ο ένας για τον άλλο, οι δύο πολιτικοί αρχηγοί.

Πάντως τη μεγαλύτερη ενόχληση στους ΑΝΕΛ προξένησε το γεγονός ότι το Ποτάμι αντιπαρέβαλε το δημοσίευμα για off shore της οικογένειας Καμμένου με τις κυβερνητικές διακηρύξεις για την πάταξη της διαφθοράς, με στόχο να πλήξει την ηθική αξιοπιστία του εταίρου του Αλέξη Τσίπρα. Άλλωστε οι ΑΝΕΛ με την επίκληση του χτυπήματος στη διαπλοκή είχαν υπαναχωρήσει από την αξίωσή τους για την παραίτηση Μουζάλα με αφορμή το σαρδάμ για την ονομασία της ΠΓΔΜ, προκειμένου να μην οδηγηθεί σε πτώση η κυβέρνηση Τσίπρα.

Σε κάθε περίπτωση η βεντέτα που καλά κρατεί μεταξύ Πάνου Καμμένου και Σταύρου Θεοδωράκη έχει πολιτικές ρίζες και είναι γνωστό ότι ο πρωθυπουργός δέχεται πιέσεις από το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα να αναδιατάξει την κυβέρνησή του εκδιώκοντας τους ΑΝΕΛ και συμμαχώντας με το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι, κάτι που γνωρίζει καλά και ο Πάνος Καμμένος που με τη στάση του έχει δείξει πως δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών