Απάντηση Παρασκευόπουλου σε Μητσοτάκη για Λάμπρου και τρομοκρατία | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Απάντηση Παρασκευόπουλου σε Μητσοτάκη για Λάμπρου και τρομοκρατία

15:57 | 20/4/16
apanthsh-paraskeyopoyloy-se-mhtsotakh-gia-lamproy-kai-tromokratia

Ο υπουργός Δικαιοσύνης διέψευσε ότι υπάρχει δίαυλος αντιεξουσιαστών με την κυβέρνηση - Ανακοίνωσε ότι τέθηκαν στο αρχείο οι καταγγελίες Πανούση

Τις καταγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη για υπόγεια σχέση των αντιεξουσιαστών με την κυβέρνηση διέψευσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος.

Ο κ. Παρασκευόπουλος ενημέρωσε τη Βουλή ότι τέθηκε στο αρχείο η προκαταρκτική έρευνα που διεξήχθη με βάση τις καταγγελίες του πρώην αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη για σχέσεις στελεχών της Κουμουνδούρου με τρομοκράτες. Επιπλέον, ο κ. Παρασκευόπουλος ξεκαθάρισε ότι μετά την κατάργηση των καταστημάτων Γ’ Τύπου από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν υπήρξε καμία απόδραση τρομοκράτη από κλειστό κατάστημα. Επίσης ξεκαθάρισε ότι «κανείς τρομοκράτης ή καταδικασμένος για τρομοκρατία δεν απολύθηκε με βάση τους νόμους για την αποσυμφόρηση».
Ο κ. Μητσοτάκης είχε διερωτηθεί αν υπάρχει ακόμη και σήμερα «ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας μεταξύ στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και του αντιεξουσιαστικού χώρου». Κατήγγειλε, μάλιστα, ικανοποίηση «όλων των αιτημάτων τρομοκρατών-φυλακισμένων» από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. «Αναρωτιέμαι κ. Τσίπρα αν και σήμερα ακόμη εξαργυρώνετε κάποια γραμμάτια» είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών