Για την Ελλάδα της ελπίδας. Act4Greece από την Εθνική | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Για την Ελλάδα της ελπίδας. Act4Greece από την Εθνική

00:07 | 12/5/16
gia-thn-ellada-ths-elpidas-to-act4greece-apo-thn-ethnikh

Η πλατφόρμα act4Greece αποτελεί ένα σύγχρονο εργαλείο υποδοχής και υποστήριξης έργων που έχει ανάγκη η ελληνική κοινωνία και οικονομία και στηρίζεται στο crowdfunding - Τι είπε η Λούκα Κατσέλη

Σε ειδική εκδήλωση την οποία παρακολούθησαν περισσότεροι από 1.000 εργαζόμενοι και συνεργάτες της Εθνικής Ασφαλιστικής καθώς και στελέχη της Εθνικής Τράπεζας, πραγματοποιήθηκε η επίσημη ανακοίνωση της συμμετοχής της Εθνικής Ασφαλιστικής με 1 Ευρώ για κάθε νέο ασφαλιστήριο συμβόλαιο στο Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης act4Greece (πλατφόρμα Crowdfunding).

Με πρωτοβουλία της Εθνικής Τράπεζας, η πλατφόρμα act4Greece αποτελεί ένα σύγχρονο εργαλείο υποδοχής και υποστήριξης έργων που έχει ανάγκη η ελληνική κοινωνία και οικονομία και στηρίζεται στο crowdfunding, δηλαδή στην συμμετοχική  χρηματοδότηση, μία απλή, διαφανής και αξιόπιστη πρακτική, στο πλαίσιο της οποίας κάθε πολίτης, εταιρία, φορέας μπορεί να συνεισφέρει ανάλογα με τις δυνατότητές του.

 «Το act4Greece δίνει μια διέξοδο, ώστε από την Ελλάδα της κρίσης να περάσουμε στην Ελλάδα της ελπίδας, της αλληλεγγύης και της προοπτικής. Είναι η στιγμή να αποδείξουμε ότι, αν όλοι συνεισφέρουμε από λίγο, μπορούμε να πετύχουμε πολλά» δήλωσε σχετικά η πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας κυρία Λούκα Κατσέλη που παρουσίασε τους 7 άξονες των έργων που καλύπτει το act4Greece, καθώς και τις 4 ενεργές δράσεις που αφορούν στην παροχή σχολικών γευμάτων στην Δυτική Αττική, στην παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και ανθρωπιστικής βοήθειας σε ακριτικά νησιά του Ανατ. Αιγαίου, στη δημιουργία εκπαιδευτικής και ερευνητικής διαδικτυακής εφαρμογής με θέμα την Ελληνική Επανάσταση του 1821 και τέλος στην επισκευή και εκσυγχρονισμό των υποδομών των δύο θεατρικών σκηνών του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν.

Ο πρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής κ. Χριστόφορος Σαρδελής αναφέρθηκε στον κοινωνικό ρόλο της εταιρίας κατά τα 125 χρόνια λειτουργίας της υπογραμμίζοντας πως «η Εθνική Ασφαλιστική ήταν πάντοτε εστιασμένη στις ανθρώπινες ανάγκες και στα έργα ανθρώπων. Και σήμερα που λόγω των συνθηκών η λέξη «ανάγκη» έχει αποκτήσει κυρίαρχο ρόλο στις ζωές όλων μας, το πάθος μας για μια δυνατή και συνεκτική κοινωνία ανθρώπων, αποτελεί και την ευκαιρία να κάνουμε ακόμη πιο ισχυρούς τους δεσμούς, να δουλέψουμε μεθοδικότερα και να συνεισφέρουμε ακόμη πιο αποτελεσματικά εκεί που χρειάζεται.

Στη διάρκεια του χαιρετισμού του, ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος κ. Σταύρος Κωνσταντάς τόνισε πως «για πρώτη φορά δίνεται η δυνατότητα συγκέντρωσης πόρων από κάθε ενδιαφερόμενο, ευαισθητοποιώντας και ενθαρρύνοντας τους συμπολίτες μας να συνεισφέρουν ό,τι ο καθένας μπορεί, ώστε να υλοποιηθούν έργα που έχει ανάγκη η Ελληνική κοινωνία».

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών