Μεσσηνία: Κρέας θα προμηθευτούν 253 οικογένειες για τις εορτές στη Καλαμάτα | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για κινητά, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για υπολογιστές με ένα
κλικ εδώ

Μεσσηνία: Κρέας θα προμηθευτούν 253 οικογένειες για τις εορτές στη Καλαμάτα

10:07 | 22/12/16
messhnia-kreas-tha-promhtheutoun-253-oikogeneies-gia-tis-eortes-sth-kalamata

Τις ανάλογες ενέργειες προετοιμασίας ώστε τις ημέρες που έρχονται κανείς συνάνθρωπός μας να μην αισθανθεί παραμελημένος, κάνει αυτές τις ημέρες ο Δήμος Καλαμάτας και συγκεκριμένα ο αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας, Παναγιώτης Γιαννόπουλος

Ήδη έχει ρυθμισθεί ώστε οικονομικά αδύνατες οικογένειες της Καλαμάτας να προμηθευτούν δωρεάν κρέας, ενώ, όπως μας ενημέρωσε, μέχρι την Παρασκευή θα λάβουν το έκτακτο βοήθημα για τις πλημμύρες όσοι δεν το είχαν πάρει. Παράλληλα, ξεκινά η καταβολή του επιδόματος για τις οικοσκευές.

Κρέας και συσσίτιο

Όπως σημείωσε ο κ. Γιαννόπουλος, 235 οικογένειες που περιλαμβάνονται στα αρχεία της Διεύθυνσης Πρόνοιας και είναι οικονομικά πιο αδύνατες, θα μπορούν να προμηθευτούν από 10 κρεοπωλεία της πόλης μας, τα οποία βρίσκονται σε διαφορετικές περιοχές και θα ανακοινωθούν, το κρέας τους για τις γιορτές.

Επίσης, παρατήρησε ότι και τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά θα είναι ανοικτό το ΚΑΠΗ για το συσσίτιο, ενώ, εκτός από τους σταθερά ωφελούμενους, θα μπορεί και όποιος άλλος είναι οικονομικά αδύνατος να πάρει φαγητό.

Επίσης, οι ωφελούμενοι του συσσιτίου θα μπορούν να πάρουν και κρέας, στην περίπτωση που μπορούν να βρεθούν και να φάνε με συγγενικά τους πρόσωπα εκείνες τις μέρες.

Επίδομα από πλημμύρες

Ο κ. Γιαννόπουλος ανακοίνωσε, επίσης, ότι ξεκινά η διαδικασία καταβολής στους υπόλοιπους 113 δικαιούχους πλημμυροπαθείς του έκτακτου βοηθήματος των 586 ευρώ, το οποίο δεν πήραν κατά την προηγούμενη διαδικασία.

Θα πληρωθούν, όπως είπε, αυτή την εβδομάδα από τα κεντρικά ταμεία του Δήμου Καλαμάτας. Επίσης, θα πληρωθούν οι πρώτοι 189 που είναι καταγεγραμμένοι στην αλφαβητική λίστα για το επίδομα της οικοσκευής από τα 500.000 ευρώ που εγκρίθηκαν για το Δήμο Καλαμάτας. Μέχρι δε την Παρασκευή τα χρήματα θα πιστωθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς που έχουν δηλώσει.

Της Βίκυς Βετουλάκη

Πηγή: tharrosnews.gr

Σχετικά άρθρα
Ροή ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών