Τζανακόπουλος vs Κικίλιας: Από το Twitter στην τηλεμαχία | Greek-iNews


Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Τζανακόπουλος vs Κικίλιας: Από το Twitter στην τηλεμαχία

15:11 | 15/3/17
tzanakopoylos-vs-kikilias-apo-to-twitter-sthn-thlemaxia

Έτοιμος για τηλεμαχία με τον Δ.Τζανακόπουλο, δηλώνει ο Β. Κικίλιας. "Ελπίζουμε να έρθει ο Β. Κικίλιας στην αποψινή τηλεμαχία", σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση του Βασίλη Κικίλια με τον Δημήτρη Τζανακόπουλου, μέσα από τους λογαριασμούς τους στο twitter,
με τον εκπρόσωπο της ΝΔ να σηκώνει το γάντι και να αποδέχεται, όπως φαίνεται, την πρόκληση του κυβερνητικού εκπροσώπου για μια τηλεοπτική συζήτηση.

«Μιλάω πάντοτε ξεκάθαρα, όποτε θέλετε σας είπα» έγραψε στο twitter αργά το βράδυ ο Βασίλης Κικίλιας.
Είχε προηγηθεί ανάρτηση του κ. Τζανακόπουλου, ο οποίος και είχε προκαλέσει τον Βασίλη Κικίλια να απαντήσει στην πρόσκληση του κ. Ν. Χατζηνικολάου για τηλεμαχία στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Αντέννα.

Στη θετική ανταπόκριση, του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ Βασίλη Κικίλια για τηλεμαχία με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, πριν από λίγο, ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Τζανακόπουλος παρενέβη εκ νέου, μέσω twitter:

«Σήμερα στις 19:00 στον Αντενα και τον Νικο Χατζηνικολάου! Ελπίζουμε να έρθει και ο Β.Κικίλιας».

Ο Β. Κικίλιας επανήλθε με νέο tweet, απαντώντας: "Ο κόσμος υποφέρει και ο Δ.Τζανακόπουλος ξεχειλίζει από αλαζονεία. Τα υπόλοιπα απόψε".
πηγή

Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών